کد خبر : 17035
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 بهمن 1401 - 21:11

آموزش اسنک گرانولا

آموزش اسنک گرانولا

گرانولا یک نوع اسنک یا تنقلات به شمار می‌رود که معمولا در وعده صبحانه یا میان وعده مصرف می‌شو

گرانولا یک نوع اسنک یا تنقلات به شمار می‌رود که معمولا در وعده صبحانه یا میان وعده مصرف می‌شود. گرانولا انواع و اقسام مختلفی دارد ولی معمولا از غلات (جو دو سر معمولا)، عسل رقیق شده، آجیل‌جات و در آخر میوه‌های خشک شده تهیه می‌شود. اگر شما هم عاشق درست کردن تنقلات خوشمزه، مقوی و البته سالم هستید، قطعا از درست کردن این دستور لذت خواهید برد.

 

مواد لازم  :

 

عسل رقیق شده ۵ قاشق غذاخوری
جو پرک دو سر ۲۰۰ گرم
مغز بادام، فندق و … ۱۵۰گرم
مغز تخمه کدو ۱۵۰گرم
جو پرک دو سر ۲۰۰ گرم
پودرنارگیل ۵۰ گرم
دارچین به میزان دلخواه
میوه‌های خشک ۵۰گرم
روغن گیاهی ۵ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل به میزان لازم
کنجد به میزان لازم

 

دستور تهیه :

 

جو پرک، مغزهای خورد شده، دارچین، پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید. عسل رقیق شده، روغن مایع گیاهی، عصاره وانیل را با هم خوب مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد مخلوط شده را کف سینی فر بریزید و کاملا پهن کنید.

 

سینی را درون فر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه (معمولا ۵ دقیقه) با قاشقی مناسب مواد هم بزنید و کمی بکوبید تا تمام مواد و مغزها خوب طلایی شود. در انتهای پخت میوه‌های خشک خورد شده را نیز بیافزایید، از فر درآورید و بگذارید سرد شود. می توانید بعد از سرد شدن به آن کشمش و خرما یا شکلات قطعه شده اضافه کنید.

READ
طرز تهیه کاسه ی شکلاتی

 

گرانولا

 

آموزش اسنک گرانولا

 

آموزش اسنک گرانولا

 

گرانولا
گرانولا

 

نکات :

 

♦ در انتخاب مواد اولیه کاملا آزاد هستید می‌توانید از جوانه گندم و سبوس گندم نیز استفاده کنید.

♦ بجای روغن گیاهی از کره آب‌کرده و روغن زیتون هم می‌توانید استفاده کنید.

♦ اگر عسل نداشتید، می‌توانید از شربت تهیه شده از شکر قهوه‌ای نیز استفاده کنید.

♦ بعد از سرد شدن گرانولا می‌توانید آن را خرد کنید و به همراه شیر میل نمایید در غیر این صورت برای تهیه شیرینی گرانولا باید مواد را داخل قالب مستطیلی مناسب بریزد و در انتها بصورت دلخواه برش بزنید.

منبع :مجله تصویری فرهنگ غذا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *