طرز تهیه شیرینی فی نانسیه فرانسه/شیرینی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی فی نانسیه فرانسه شیرینی مخصوص عید
مواد لازم:
آرد 100 گرم
سفیده تخم مرغ 8 عدد
پودر بادام 100 گرم
شکر 300 گرم
کره 200 گرم
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
اگر تخم مرغ 60 گرمی انتخاب شود 8 عدد آن 240 گرم و برابر یک فنجان اندازه گیریست.
برای پودر کردن بادام ابتدا روی آن آب در حال جوش بریزید بعد پوست آن را جدا کنید و بلافاصله در آب سرد بریزید بعد روی پارچه خشک کنید و پودر کنید.
کره را در ظرفی که آلومینیوم و روی نباشد بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا آب شود و عطر آن متساعد شود بعد بلافاصله از روی آتش بردارید و کنار بگذارید.
وقتی کره را برای آب شدن روی حرارت میگذاریم بهترین موقع برای برداشتن آن از روی حرارت زمانی است که جرم کره به رنگ طلایی یا فندقی دربیاید که در این حالت بیشترین عطر از کره متساعد می شود.
قبل از هر کار قالبها را کامل چرب میکنیم. کره ای که برای چرب کردن قالبها استفاده میشود باید به شکل پماد باشد.
همه طرف قالبها را کامل چرب میکنیم. قالبهای استفاده شده برای این شیرینی به شکل شمش هستند.
فی نانسیه به زبان فرانسه به معنی مال یا ثروت است.
اندازه قالبها 10 * 5 * 2 است یعنی طول = 10 سانتی متر و عرض = 5 سانتی متر و عمق آن نیز 2 سانتی متر است.
میتوان در صورت نداشتن قالبهای گفته شده از قالبهای کیک یزدی هم استفاده کرد.
آرد را درون یک کاسه الک میکنیم و پودر بادام را به آرد اضافه میکنیم سپس شکر و وانیل را هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
بعد سفیده های تخم مرغ را که در ظرف دیگری شکسته ایم به یکباره به مواد اضافه میکنیم و با قاشق به شدت هم میزنیم تا مواد کامل با هم مخلوط شوند.
منظور از فنجان اندازه گیری که در اندازه گرفتن تخم مرغ ذکر شد فنجانهای معمولی نیست و فنجانی است که به اندازه 240 سی سی آب گنجایش دارد و چون وزرن آب و تخم مرغ یکیست پس همین فنجان 240 گرم تخم مرغ را در خود جای میدهد.
کره آب کرده داغ را آرام به مواد اضافه میکنیم و ملایم هم میزنیم.
سعی میکنیم جرم کره داخل شیرینی نرود ولی اگر کمی از آن هم داخل شیرینی رفت مشکلی نیست.
این جرم به دست آمده از کره را میتوان داخل ظرف در بسته نگه داشت و در پختن مرغ به آن اضافه کرد که مرغ را خیلی خوشمزه میکند.
مواد را به صورت دورانی کامل و به سرعت هم میزنیم.
فر را 15 تا 20 دقیقه قبل با دمای 400 درجه فارنهاید یا 200 درجه سانتی گراد روشن میکنیم.
وقتی مایع آماده شد با قاشق درون قالبها میریزیم.
در اندازه گیری مواد خیلی دقت کنید تا شیرینی خوب تهیه کنید.
قالبها را تا سه چهارم پر میکنیم یعنی یک چهارم قالبها برای پف کردن شیرینی باقی بماند.
این شیرینی در فرانسه تزئین نمیشود.و خیلی خوشمزه است و اصولاً نیازی به تزئین ندارد.
قالبها را داخل فر میگذاریم طبقه وسط به مدت 20 دقیقه میگذاریم بپزد وقتی طلایی شد از فر بیرون می آوریم.
مدت زمان گفته شده بسته به نوع فرها متغیر است.
در اینجا تعدادی از شیرینیها تزئین شده که برای تزئین تعدادی از آنها از مربای پوست پرتقال استفاده کردیم و برای تعدادی نیز از بادام پوست کنده که بعد از اینکه پوست کندیم و بعد از شستشو با آب سرد روی حوله پهن کردیم با چاقوی تیز از وسط نصف میکنیم به شکل برگ در می آوریم استفاده میکنیم. برای وسط بادامها هم از مربای آلبالو استفاده کردیم.
منبع:هنر آشپزی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع شیرینی ، آموزش انواع شیرینی برای عید نوروز ، آموزش پخت شیرینی فی نانسیه فرانسه ، آموزش شیرینی در خانه ، آموزش شیرینی فی نانسیه فرانسه ، آموزش شیرینی مخصوص عید ، آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، آموزش شیرینی ویژه نوروز ، انواع شیرینی ، پخت انواع شیرینی شب عید ، پخت شیرینی فی نانسیه فرانسه ، تهیه شیرینی فی نانسیه فرانسه ، خارجی ، دستور پخت شیرینی فی نانسیه فرانسه ، دستور تهیه شیرینی فی نانسیه فرانسه ، روش پخت شیرینی فی نانسیه فرانسه ، شیرینی ، شیرینی فی نانسیه فرانسه ، طرز پخت شیرینی فی نانسیه فرانسه ، طرز تهیه شیرینی فی نانسیه فرانسه ، گل بانو ، مواد اولیه شیرینی فی نانسیه فرانسه ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0