کد خبر : 1046
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 تیر 1392 - 18:06

رمزآشپزخانه تمیز/نکات خانه داری

رمزآشپزخانه تمیز/نکات خانه داری

یکی از فضاهایی که به مقدار زیاد در معرض تجمع میکروب های موجود روی گوشت قرمز و گوشت سفید است دستگیره در یخچال و فریزر است. میکروب ها و باکتری های متعددی روی گوشت خام زندگی می کنند. از این رو هنگام برش دادن آن ها خیلی مراقب باشید، زیرا انتشار میکروب گاهی از گوشت خام منشاء می گیرد

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”www.golbano.ir” ]میکروب ها و باکتری ها موجودات موذی و فرصت طلبی هستند…[/box] میکروب ها و باکتری ها موجودات موذی و فرصت طلبی هستند که به سرعت تکثیر می شوند و بدون این که خودتان متوجه شوید می توانند از یک تخته برش گوشت به فضای داخل کابینت، ظروف و… رسوخ کنند و سبب بیماری شما شوند، تراژدی زمانی شروع می شود که شما مرغ را برای برش دادن روی تخته گوشت می گذارید و بدون این که دست تان را بشویید برای آوردن چاقو به سراغ کشو می روید. میکروب ها با چشم قابل مشاهده نیستند و به همین دلیل گاهی تصور می شود وجود ندارند.

دستگیره در یخچال

یکی از فضاهایی که به مقدار زیاد در معرض تجمع میکروب های موجود روی گوشت قرمز و گوشت سفید است دستگیره در یخچال و فریزر است. میکروب ها و باکتری های متعددی روی گوشت خام زندگی می کنند. از این رو هنگام برش دادن آن ها خیلی مراقب باشید، زیرا انتشار میکروب گاهی از گوشت خام منشاء می گیرد. یکی از ساده ترین و سریع ترین روش ها برای پیش گیری از این اتفاق این است که زمانی که دست به گوشت خام می زنید برای آوردن چاقو از داخل کشو یا مراجعه مجدد به یخچال و فریزر دست تان را بشویید. شستن دست با آب و صابون بلافاصله پس از دست زدن به گوشت خام و قبل از هر کار دیگری ساده ترین روش برای پیش گیری از انتشار میکروب در فضای آشپزخانه است.

حوله مخصوص خشک کردن ظروف

بسیاری از افراد فکر می کنند حوله مخصوص خشک کردن ظروف تمیز و فاقد هر گونه میکروب و باکتری است در حالی که حقیقت خلاف این است. زمانی که ظروف را خشک می کنید حوله برای مدتی نم دار می ماند، رطوبت باقی مانده بر حوله در کنار گرمای موجود در فضای آشپزخانه شرایط مساعدی را برای تولد و رشد باکتری ها فراهم می سازد. بهترین کار در خصوص استفاده از حوله برای خشک کردن ظروف این است که چند حوله را به این کار اختصاص دهید تا بتوانید پس از استفاده یکی از آن ها از حوله تمیز دیگری استفاده کنید. هم چنین بهتر است حوله های سفید رنگ انتخاب کنید و زود به زود آن ها را با ماده سفید و ضدعفونی کننده بشویید.

READ
ترفندهای ویژه تمیز کردن خانه

نظافت کف آشپزخانه

کف آشپزخانه به دلایل متعدد از قبیل تماس متعدد با پای افراد هنگام تردد در آشپزخانه و ریخته شدن مواد غذایی و مایعات از مستعدترین و مساعدترین فضاها برای رشد میکروب ها و باکتری ها است و نیاز به تمیز کردن دائمی دارد. به این منظور می توان یک قاشق غذاخوری آمونیاک، یک قاشق چای خوری از مواد شوینده مایع و دو فنجان آب را با یکدیگر ترکیب و به کمک اسفنج و این محلول کف آشپزخانه را خوب تمیز کنید و در صورت نیاز آن را آب بکشید. اما به خاطر داشته باشید که آمونیاک می تواند باعث تحریک چشم شود و ممکن است بر تنفس شما تأثیر بگذارد. از این رو هنگام استفاده از این محلول تهویه فضا را در حالت خوبی نگه دارید و از ماسک استفاده کنید. هم چنین کودکان را از این محلول دور نگه دارید. در عین حال می توانید در یک فنجان آب گرم یک قاشق غذاخوری سفید کننده بریزید. محلول را روی سطح ریخته و پس از ۱۰ دقیقه با کمک یک اسفنج یا پارچه ای کهنه که آن را سر جارو بسته اید کف را تمیز کنید. با استفاده از یک چهارم فنجان سرکه سفید و مخلوط کردن آن با یک فنجان آب گرم و آغشته کردن اسفنج با این محلول نیز می توانید کف آشپزخانه را به خوبی تمیز کنید.

READ
درست کردن بوگیر عالی با خوراکی/نکات خانه داری

منبع :پارسینه

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *