طرز تهیه پتاژ برنج/آشپزی

طرز تهیه پتاژ برنج
پتاژ برنج
کره 50 گرم . آرد برنج 1/2 لیوان . آب 3 لیوان . شیر 1 لیوان
زرده تخم مرغ 3 عدد . خامه 50 گرم . ابلیمو و نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.
پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.
زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را به مواد داغ درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمائید سپس خامه و ابلیمو را نیز با تمام مواد مخلوط کرده و درون ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
نکته ها : بهتر است بجای اب معمولی از اب گوشت یا اب مرغ استفاده کنید ، فلفل سیاه در این غذا طعم بهتری از فلفل قرمز خواهد داد.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع پتاژ ، آموزش انواع سوپ ، آموزش پتاژ برنج ، انواع سوپ ، ایرانی ، پتاژ ، پتاژ برنج ، تهیه پتاژ برنج ، دستور پخت پتاژ برنج ، روش پخت پتاژ برنج ، روش تهیه پتاژ برنج ، سوپ ، طرز تهیه پتاژ برنج ، غذا ، گل بانو ، مواد اولیه پتاژ برنج ، نحوه پخت پتاژ برنج ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0