سالاد انار و گردو
دانه انار 1 لیوان . گردو خرد شده 1/2 لیوان . پنیر خرد شده 1/3 لیوان
کاهو چند برگ . آب انار 3 قاشق غذاخوری . عسل 1 قاشق چایخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری . روغن زیتون یا روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : برای تهیه سس سالاد آب انار ، سرکه ، روغن و عسل را داخل قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.
برگ های کاهو را خرد کنید و داخل کاسه بریزید و با سس سرکه ای که سرد شده است خوب مخلوط کنید سپس دانه های انار ، گردو و پنیر را اضافه کنید و سالاد را سرو نمایید.
نکته ها : سس سرکه را در زمان سرو سالاد اضافه کنید ؛ سس را حداقل 1 ساعت پیش از سرو سالاد تهیه کنید تا طعم قوی تری داشته باشد ، پیشنهاد میشود گردو را پیش از اضافه کردن کمی حرارت دهید تا تست شود.
منبع:ایران کوک