مواد لازم | مقدار | |
1 | گوجه فرنگی | ٣ عدد |
2 | شکر | ٢ قاشق |
3 | پودر آویشن | 1 قاشق مرباخوری |
4 | رب گوجه فرنگی | ٢ قاشق |
5 | کره | ۵٠ گرم |
6 | پیاز | ١ عدد |
7 | سرکه | 1 قاشق |
8 | پاپریکا | 1 قاشق |
9 | نمک، فلفل | به مقدارلازم |
طرز تهیه
پیازها را رنده کرده و درکره سرخ می کنیم. گوجه فرنگیها را پوست گرفته و در مخلوط کن له می نماییم. سپس آن را در صافی ریخته و پوسته های جا مانده و تخم های آن را جدا می کنیم. گوجه فرنگی را داخل پیاز در حال سرخ شدن ریخته و تفت می دهیم.
شعله گاز را کم می کنیم تا سس غلیظی آماده شود. باقی مواد را در انتها به سس اضافه کرده و سس را در یخچال قرار می دهیم. بهتر است زمان سرو کردن پیتزا از این سس بجای سس گوجه فرنگی استفاده کنید.
منبع:پنجاه چهل