مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت | ١ کیلو |
2 | روغن زیتون | ١ استکان سرخالی |
3 | فلفل سبز یا کبابی | به مقدار لازم |
4 | پیاز | ٣ عدد بزرگ |
5 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- گوشتها را داخل مخلوط پیاز، نمک، فلفل و روغن زیتون به مدت 3 الی 4 ساعت خوابانده تا کاملا ترد و نرم شود سپس آنها را به سیخ کشیده و لابه لای آنها فلفل کبابی قرار می دهیم و روی منقل یا اجاق کباب می کنیم. برای این نوع کباب بهتر است از گوشت راسته یا ران گوسفند استفاده شود.
- منبع:پنجاه چهل