کد خبر : 4364
تاریخ انتشار : جمعه 27 دی 1392 - 19:15
آموزش کباب چنجه/ آشپزی

مواد لازم مقدار 1 گوشت ١ کیلو 2 روغن زیتون ١ استکان سرخالی 3 فلفل سبز یا کبابی به مقدار لازم 4 پیاز ٣ عدد بزرگ 5 نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه گوشتها را داخل مخلوط پیاز، نمک، فلفل و روغن زیتون به مدت 3 الی 4 ساعت خوابانده تا کاملا ترد
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت | ١ کیلو |
2 | روغن زیتون | ١ استکان سرخالی |
3 | فلفل سبز یا کبابی | به مقدار لازم |
4 | پیاز | ٣ عدد بزرگ |
5 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه
- گوشتها را داخل مخلوط پیاز، نمک، فلفل و روغن زیتون به مدت 3 الی 4 ساعت خوابانده تا کاملا ترد و نرم شود سپس آنها را به سیخ کشیده و لابه لای آنها فلفل کبابی قرار می دهیم و روی منقل یا اجاق کباب می کنیم. برای این نوع کباب بهتر است از گوشت راسته یا ران گوسفند استفاده شود.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش انواع کباب ، آموزش انواع کباب ایرانی ، آموزش پخت کباب چنجه ، ایرانی ، تهیه کباب چنجه ، دستور پخت کباب چنجه ، دستور تهیه کباب چنجه ، روش پخت کباب چنجه ، سایت پنجاه چهل ، طرز پخت کباب چنجه ، طرز تهیه ، طرز تهیه کباب ، طرز تهیه کباب چنجه ، غذا ، کباب ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه پخت کباب چنجه ، نحوه آموزش کباب چنجه ، نحوه پخت کباب چنجه ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0