آموزش ‏کباب چنجه/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏گوشت ١ ‏کیلو
2 روغن زیتون ١ ‏استکان سرخالی
3 ‏فلفل سبز یا کبابی به مقدار لازم
4 پیاز ٣ ‏عدد بزرگ
5 ‏نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. گوشتها را داخل مخلوط پیاز، نمک، فلفل و روغن زیتون به مدت 3 الی 4 ‏ساعت خوابانده تا کاملا ترد و نرم شود سپس آنها را به سیخ کشیده و لابه لای آنها فلفل کبابی قرار می دهیم و روی منقل یا اجاق کباب می کنیم. برای این نوع کباب ‏بهتر است از گوشت راسته یا ران گوسفند استفاده شود.
  2. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه ‏کباب تابه ای/ آشپزی
Next post طرز تهیه ‏تاس کباب مرغ / آشپزی