کد خبر : 17668
تاریخ انتشار : شنبه 22 بهمن 1401 - 17:46

آموزش کیک نیش زنبوری مخصوص عید

آموزش کیک نیش زنبوری مخصوص عید

کیک نیش زنبوری یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود،

 طرز تهیه کیک نیش زنبوری , دستور پخت کیک نیش زنبوری آلمانی

کیک نیش زنبوری یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود،

آرد ۲ پیمانه
مایه خمیر ۷ گرم
شیر ولرم ۱۵۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کره آب شده ۸۰ گرم
نمک ½ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم کارامل
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۸۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۵ قاشق غذاخوری
بادام پرک ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای کرم
شیر ۸۰۰ میلی لیتر
وانیل ۲ قاشق چایخوری
شکر ۸۰ گرم
کره ۸۰ گرم
پودر پودینگ وانیل ۷۰ گرم
خامه قنادی ۴۰۰ گرم
پودر شکر ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک نیش زنبوری

مرحله اول

برای تهیه کیک نیش زنبوری خوشمزه در ابتدای کار خمیر آماده می کنیم، برای این منظور آرد را درون یک کاسه مناسب الک کرده، سپس وسط آنرا گود می کنیم و شیر ولرم را می افزاییم. در ادامه شکر و خمیر مایه را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد را کمی مخلوط کرده، سپس روی آنرا با یک پارچه نخی می پوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند. پس از گذشت این زمان کره آب شده را به همراه تخم مرغ به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز دهیم.

مرحله سوم

زمانی که خمیری نرم و لطیف درون کاسه حاصل شد، مجددا روی آنرا پوشانده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کند. در این فاصله به سراغ درست کردن پودینگ می رویم، برای این منظور کره را درون یک قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شود، سپس شکر را به همراه عسل و خامه صبحانه به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا ذرات شکر حل شده و یکدست شوند.

مرحله پنجم

در ادامه پرک بادام را به قابلمه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود. در این مرحله به سراغ درست کردن پودینگ می رویم، برای این منظور شیر را درون یک قابلمه جداگانه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا شکر را به همراه پودر پودینگ به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه غلیظ شود. در ادامه وانیل و کره را به قابلمه می افزاییم.

مرحله هفتم

در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا کره درون مایه پودینگ ذوب شود، سپس روی آنرا با سلفون پوشانده و درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و رویه نبندد. پس از اتمام استراحت خمیر آنرا درون یک رینگ پهن می کنیم.

مرحله هشتم

حالا روی خمیر را با تاپینگ پرک بادام کاور می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند. در این فاصله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس رینگ را طبقه میانی فر قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا اجازه می دهیم کیک به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و روی تاپینگ طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت این زمان رینگ را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس از رینگ خارج می کنیم.

READ
شما در مورد کیک ماهی آیا اطلاعاتی دارید؟

منبع :چ شی ..

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *