مواد لازم | مقدار | |
1 | اسفناج | ٣٠٠ گرم |
2 | عدس | ٢ پیمانه |
3 | نخود | ٢ پیمانه |
4 | پیاز | ٢ عدد |
5 | نعنا خشک | 1 پیمانه |
6 | دوغ غلیظ شده ترش | به مقدار لازم |
7 | نمک و فلفل و روغن | به مقدار لازم |
روش پخت
- حبوبات را می پزیم سپس سبزی خرد شده را اضافه می کنیم وقتی سبزی پخته شد، اسفناج و رشته را نیز می افزاییم. پیاز را خلال کرده و سرخ می نمائیم. نعنا را هم داخل پیازها ریخته و شعله را خاموش می کنیم. دوغ را به همراه نمک و فلفل داخل آش ریخته و می گذاریم بجوشد. وقتی آش غلیظ شد شعله را خاموش کرده و آش را سرو می کنیم.
- منبع:پنجاه چهل