کد خبر : 4337
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 21:38
طرز تهیه آش دوغ/ آشپزی

طرز تهیه آش دوغ
مواد لازم | مقدار | |
1 | اسفناج | ٣٠٠ گرم |
2 | عدس | ٢ پیمانه |
3 | نخود | ٢ پیمانه |
4 | پیاز | ٢ عدد |
5 | نعنا خشک | 1 پیمانه |
6 | دوغ غلیظ شده ترش | به مقدار لازم |
7 | نمک و فلفل و روغن | به مقدار لازم |
روش پخت
- حبوبات را می پزیم سپس سبزی خرد شده را اضافه می کنیم وقتی سبزی پخته شد، اسفناج و رشته را نیز می افزاییم. پیاز را خلال کرده و سرخ می نمائیم. نعنا را هم داخل پیازها ریخته و شعله را خاموش می کنیم. دوغ را به همراه نمک و فلفل داخل آش ریخته و می گذاریم بجوشد. وقتی آش غلیظ شد شعله را خاموش کرده و آش را سرو می کنیم.
- منبع:پنجاه چهل
برچسب ها :آش ، آش دوغ ، آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع آش ، ایرانی ، پخت آش ، تهیه آش دوغ ، دستور پخت آش دوغ ، دستور تهیه آش دوغ ، دوغ ، روش پخت آش دوغ ، روش تهیه آش دوغ ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه آش دوغ ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه پخت آش دوغ ، نحوه پخت ، نحوه پخت آش دوغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0