طرز تهیه آش دوغ/ آشپزی

 

مواد لازم مقدار
1 ‏اسفناج ٣٠٠ ‏گرم
2 عدس ٢ ‏پیمانه
3 ‏نخود ٢ پیمانه
4 پیاز ٢ ‏عدد
5 ‏نعنا خشک 1 پیمانه
6 دوغ غلیظ شده ترش به مقدار لازم
7 ‏نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم

 

 

 

‏روش پخت

  1. ‏حبوبات را می پزیم سپس سبزی خرد شده را اضافه می کنیم وقتی سبزی پخته شد، اسفناج و رشته را نیز می افزاییم. پیاز را خلال کرده و سرخ می نمائیم. نعنا را هم داخل پیازها ریخته و شعله را خاموش می کنیم. دوغ را به همراه نمک و فلفل داخل آش ریخته و می گذاریم بجوشد. وقتی آش غلیظ شد شعله را خاموش کرده و آش را سرو می کنیم.
  2. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه آش جو/ آشپزی
Next post پخت متفاوت آش رشته/آشپزی