آموزش آش انار/ آشپزی

 

 

 

مواد لازم مقدار
1 ‏‏سبزی آش ١ ‏کیلو
2 گوشت چرخ شده ۵٠٠ ‏گرم
3 ‏پیاز ٢ ‏عدد
4 لپه ٣ ‏قاشق سوپخوری
5 ‏انار ٣ ‏عدد بزرگ
6 برنج ١ ‏پیمانه
7 ‏نمک وفلفل به مقدارلازم
8 گلپر به مقدارلازم
9 ‏زردچوبه ١ ‏قاشق غذاخوری

 

 

 

‏روش پخت

  1. ‏سبزی را پاک کرده، شسته و خرد نموده و با ٣ ‏لیوان آب می گذاریم تا بپزد ‏سپس گوشت را به صورت کوفته های ریز درآورده در آش می ریزیم. دراین مرحله برنج را به آش می افزاییم ١ ‏عدد پیاز دیگر را با روغن، نمک و فلفل و زردچوبه ‏سرخ کرده و به آش می افزاییم آب انارها را گرفته و در آش می ریزیم لپه را نیز که ‏قبلا خوب خیس کرده و پخته به آش می افزاییم پس از پخت آش گلپر را به آن اضافه می کنیم.
  2. منبع:پنجاه چهل

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post پخت آش گوجه سبز /آشپزی
Next post طرز تهیه آش کدو (گیلانی)/ غذای محلی