کد خبر : 4310
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 18:14
طرز تهیه آش سماق/ آشپزی
پیازها را خلال نموده و سرخ می کنیم و به همراه نمک و فلفل داخل آش می ریزیم سماق کوبیده را داخل کمی آب می جوشانیم
مواد لازم | مقدار | |
1 | لپه | ٢٠٠ گرم |
2 | برنج | ٢ پیمانه |
3 | اسفناج | ۵٠٠ گرم |
4 | سبزی آش | 1/5 کیلوگرم |
5 | پیاز | ٢ عدد |
6 | سماق | ١٠٠ گرم |
7 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- لپه را با برنج می پزیم وقتی کاملا پخته شدند سبزی آش را اضافه کرده و بعد از دقیقه اسفناج خرد شده را نیز به آش می افزاییم. پیازها را خلال نموده و سرخ می کنیم و به همراه نمک و فلفل داخل آش می ریزیم سماق کوبیده را داخل کمی آب می جوشانیم سپس آن را از صافی می گذرانیم و آب آنرا نیز به آش می افزاییم.
- در قابلمه را می بندیم تا آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
برچسب ها :آش ، آش سماق ، آش مخصوص فصل سرما ، آشپزی ، آموزش آش سماق ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع آش ، اشپزی ، ایرانی ، تهیه آش سماق ، درست کردن آش سماق ، دستور پخت آش سماق ، دستور تهیه آش سماق ، روش پخت آش سماق ، روش تهیه آش سماق ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه آش سماق ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد اولیه آش سماق ، نحوه آش سماق ، نحوه پخت آش سماق ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0