طرز تهیه آش سماق/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏لپه ٢٠٠ ‏گرم
2 برنج ٢ ‏پیمانه
3 ‏اسفناج ۵٠٠ ‏گرم
4 سبزی آش 1/5 ‏کیلوگرم
5 ‏پیاز ٢ ‏عدد
6 سماق ١٠٠ ‏گرم
7 ‏نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

 

‏روش پخت

  1. ‏لپه را با برنج می پزیم وقتی کاملا پخته شدند سبزی آش را اضافه کرده و بعد از ‏دقیقه اسفناج خرد شده را نیز به آش می افزاییم. پیازها را خلال نموده و سرخ می کنیم و به همراه نمک و فلفل داخل آش می ریزیم سماق کوبیده را داخل کمی ‏آب می جوشانیم سپس آن را از صافی می گذرانیم و آب آنرا نیز به آش می افزاییم.
  2. در قابلمه را می بندیم تا آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه آش ماش/ آشپزی
Next post آموزش آش اماج/آشپزی