مواد لازم | مقدار | |
1 | لپه | ٢٠٠ گرم |
2 | برنج | ٢ پیمانه |
3 | اسفناج | ۵٠٠ گرم |
4 | سبزی آش | 1/5 کیلوگرم |
5 | پیاز | ٢ عدد |
6 | سماق | ١٠٠ گرم |
7 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- لپه را با برنج می پزیم وقتی کاملا پخته شدند سبزی آش را اضافه کرده و بعد از دقیقه اسفناج خرد شده را نیز به آش می افزاییم. پیازها را خلال نموده و سرخ می کنیم و به همراه نمک و فلفل داخل آش می ریزیم سماق کوبیده را داخل کمی آب می جوشانیم سپس آن را از صافی می گذرانیم و آب آنرا نیز به آش می افزاییم.
- در قابلمه را می بندیم تا آش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.