مواد لازم | مقدار | |
1 | شلغم | نیم کیلو |
2 | سبزی آشی | ١ پیمانه |
3 | برنج | 1 پیمانه |
4 | عدس | ١ پیمانه |
5 | ماش | ١ پیمانه |
6 | نخود | ١ پیمانه |
7 | نعنا | ٣ قاشق غذاخوری |
8 | پیاز | ٢ عدد |
9 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- عدس را با ماش و نخود از شب قبل خیس کرده و جداگانه می پزیم برنج و شلغم را نیز می پزیم. سپس حبوبات و برنج و شلغم را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سبزی آش را افزوده و می گذاریم تا سبزی کاملا پخته شود. پیازها را خلال نموده و در روغن سرخ می کنیم. نعنا را هم در پیاز داغ تفت داده و داخل آش می ریزیم. نمک و فلفل را به میزان دلخواه داخل آش ریخته و شعله را خاموش می نماییم
منبع:پنجاه .چهل