مواد لازم | مقدار | |
1 | جو پوست کنده | نصف پیمانه |
2 | آب | ١٢ استکان |
3 | روغن زیتون | نصف استکان |
4 | سیب زمینی | ٢ عدد متوسط |
5 | پنیر پیتزا | ١ پیمانه |
6 | جعفری تازه | ٣ قاشق سوپخوری |
7 | کرفس | ١ پیمانه |
8 | گوجه فرنگی | ٢ عدد متوسط |
9 | کدو متوسط | ١ عدد |
10 | نخود | 1/3 پیمانه |
11 | کلم برگ | نصف پیمانه |
12 | هویج | ٢ عدد متوسط |
13 | فلفل | نصف قاشق چایخوری |
14 | ادویه | به مقدار لازم |
15 | نمک | به مقدار لازم |
گل بانو:روش پخت
- روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و ادویه و نخود و کلم برگ را در آن بریزید و یک دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید.
- گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و رنده کنید و در مخلوط فوق تفت دهید سپس آب و جو را به آن افزوده و یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. باقی مواد را داخل ظرف محتوی سوپ ریخته و به پختن ادامه دهید تا سوپ جا بیفتد. در انتها سوپ را از روی شعله برداشته و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه نمائید و به صورت گرم سرو نمائید.
- منبع:پنجاه.چهل