طرز تهیه سوپ ایتالیایی/ آشپزی

 

مواد لازم مقدار
1 جو پوست کنده نصف پیمانه
2 آب ١٢ ‏استکان
3 ‏روغن زیتون نصف استکان
4 سیب زمینی ٢ ‏عدد متوسط
5 پنیر پیتزا ١ ‏پیمانه
6 جعفری تازه ٣ ‏قاشق سوپخوری
7 کرفس ١ ‏پیمانه
8 گوجه فرنگی ٢ ‏عدد متوسط
9 کدو متوسط ١ ‏عدد
10 نخود 1/3 پیمانه
11 کلم برگ نصف پیمانه
12 هویج ٢ ‏عدد متوسط
13 ‏فلفل نصف قاشق چایخوری
14 ادویه به مقدار لازم
15 ‏نمک به مقدار لازم

 

 

 

‏گل بانو:روش پخت

  1. ‏روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و ادویه و نخود و کلم برگ را در آن ‏بریزید و یک دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید.
  2. ‏گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و رنده کنید و در مخلوط فوق تفت دهید سپس آب و جو را به آن افزوده و یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. باقی مواد را داخل ظرف محتوی سوپ ریخته و به پختن ادامه دهید تا سوپ جا بیفتد. در انتها سوپ را از روی شعله برداشته و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه نمائید و به صورت گرم سرو نمائید.
  3. منبع:پنجاه.چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش سوپ چغندر/ آشپزی
Next post طرز تهیه سوپ جو/ آشپزی