کد خبر : 4283
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 0:11
آموزش پخت سوپ مرغ/ آشپزی

پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید. مرغ را نیز در پیاز سرخ کرده و زردچوبه و رب را هم به مدت ٣ دقیقه در این مخلوط سرخ کرده تا بوی زردچوبه از بین برود
مواد لازم | مقدار | |
1 | بال و گردن مرغ | نیم کیلو |
2 | هویج | 1 عدد |
3 | ورمیشل | 1 پیمانه |
4 | پیاز | 1 عدد متوسط |
5 | رب گوجه | نصف پیمانه |
6 | نخودفرنگی | 1 پیمانه |
7 | روغن | نصف پیمانه |
8 | آب | ۵ لیوان |
9 | فلفل | نصف قاشق چایخوری |
10 | ادویه | به مقدار لازم |
11 | نمک | به مقدار لازم |
گل بانو:روش پخت
- پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید. مرغ را نیز در پیاز سرخ کرده و زردچوبه و رب را هم به مدت ٣ دقیقه در این مخلوط سرخ کرده تا بوی زردچوبه از بین برود. سپس آب را اضافه کرده، به مدت نیم ساعت بپزید.
- بعد از آن هویج و نمک و فلفل را در سوپ ریخته و رشته فرنگی را اضافه کنید.
- بعد از ۵ دقیقه نخود فرنگی ها را اضافه کرده و سوپ را به هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبد.
- وقتی رشته ها پخت سوپ را با آبلیمو میل نمائید.
- منبع:پنچاه .چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع سوپ ، آموزش پخت انواع سوپ با مرغ ، آموزش پخت انواع غذا بامرغ ، آموزش پخت سوپ مخصوص سرما خوردگی ، اشپزی ، ایرانی ، پخت سوپ در فصل سرما ، پخت سوپ مرغ ، دستور پخت سوپ مرغ ، روش پخت سوپ مرغ ، سایت پنجاه چهل ، سوپ ، طرز پخت سوپ مرغ ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای پخت سوپ مرغ ، نحوه پخت سوپ مرغ ، نحوه درست کردن سوپ مرغ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0