مواد لازم | مقدار | |
1 | بال و گردن مرغ | نیم کیلو |
2 | هویج | 1 عدد |
3 | ورمیشل | 1 پیمانه |
4 | پیاز | 1 عدد متوسط |
5 | رب گوجه | نصف پیمانه |
6 | نخودفرنگی | 1 پیمانه |
7 | روغن | نصف پیمانه |
8 | آب | ۵ لیوان |
9 | فلفل | نصف قاشق چایخوری |
10 | ادویه | به مقدار لازم |
11 | نمک | به مقدار لازم |
گل بانو:روش پخت
- پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید. مرغ را نیز در پیاز سرخ کرده و زردچوبه و رب را هم به مدت ٣ دقیقه در این مخلوط سرخ کرده تا بوی زردچوبه از بین برود. سپس آب را اضافه کرده، به مدت نیم ساعت بپزید.
- بعد از آن هویج و نمک و فلفل را در سوپ ریخته و رشته فرنگی را اضافه کنید.
- بعد از ۵ دقیقه نخود فرنگی ها را اضافه کرده و سوپ را به هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبد.
- وقتی رشته ها پخت سوپ را با آبلیمو میل نمائید.
- منبع:پنچاه .چهل