کد خبر : 4282
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 دی 1392 - 0:01
آموزش سوپ خوشمزه میگوی خشک/آشپزی

پیازها را در روغن سرخ نموده و رب گوجه را به همراه زردچوبه اضافه نمائید. آرد را روی آنها بپاشید و به هم بزنید. میگوهای آماده شده را بکوبید تا پودر شود و همراه با آب داخل محتوی مواد فوق بریزید.
گل بانو:
مواد لازم | مقدار | |
1 | میگو خشک | نصف پیمانه |
2 | هویج رنده شده | نصف پیمانه |
3 | باقالی تازه | ١ پیمانه |
4 | پیاز | ١ عدد متوسط |
5 | رب گوجه | نصف پیمانه |
6 | قارچ | ١ پیمانه |
7 | سبزی سوپ | نصف پیمانه |
8 | نارنج | ٢ عدد بزرگ |
9 | آرد گندم | یک پیمانه |
10 | زردچوبه | به مقدار لازم |
11 | نمک و روغن | به مقدار لازم |
روش پخت
- پیازها را در روغن سرخ نموده و رب گوجه را به همراه زردچوبه اضافه نمائید. آرد را روی آنها بپاشید و به هم بزنید. میگوهای آماده شده را بکوبید تا پودر شود و همراه با آب داخل محتوی مواد فوق بریزید.
- باقی مواد را به آرامی اضافه کرده و به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید تا سوپ دریایی شما آماده سرو گردد.
- منبع:پنجاه .چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع سوپ ، آموزش پخت انواع غذا با میگو ، آموزش پخت سوپ با میگو ، آموزش پخت سوپ برای بیماران ، آموزش پخت سوپ خوشمزه میگوی خشک ، آموزش سوپ خوشمزه میگوی خشک ، اشپزی ، ایرانی ، پخت سوپ در فصل سرما ، تهیه سوپ خوشمزه میگوی خشک ، دستور پخت سوپ جدید بامیگو خشک ، دستور پخت سوپ میگوی خشک ، روش پخت سوپ بامیگو ، روش پخت سوپ میگوی خشک ، روش پخت میگوی خشک ، سایت پنجاه چهل ، سوپ ، طرز تهیه سوپ میگوی خشک ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای پخت سوپ میگوی خشک ، میگوی خشک ، نحوه پخت سوپ میگوی خشک ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0