گل بانو:
مواد لازم | مقدار | |
1 | میگو خشک | نصف پیمانه |
2 | هویج رنده شده | نصف پیمانه |
3 | باقالی تازه | ١ پیمانه |
4 | پیاز | ١ عدد متوسط |
5 | رب گوجه | نصف پیمانه |
6 | قارچ | ١ پیمانه |
7 | سبزی سوپ | نصف پیمانه |
8 | نارنج | ٢ عدد بزرگ |
9 | آرد گندم | یک پیمانه |
10 | زردچوبه | به مقدار لازم |
11 | نمک و روغن | به مقدار لازم |
روش پخت
- پیازها را در روغن سرخ نموده و رب گوجه را به همراه زردچوبه اضافه نمائید. آرد را روی آنها بپاشید و به هم بزنید. میگوهای آماده شده را بکوبید تا پودر شود و همراه با آب داخل محتوی مواد فوق بریزید.
- باقی مواد را به آرامی اضافه کرده و به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید تا سوپ دریایی شما آماده سرو گردد.
- منبع:پنجاه .چهل