آموزش پخت سوپ قارچ/آشپزی

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم مقدار
1 گوشت چرخ کرده ١ ‏پیمانه
2 قارچ ١ ‏پیمانه
3 سبزی سوپ ١ ‏پیمانه سرخالی
4 آرد سفید نصف پیمانه
5 ‏رب ٢ ‏قاشق غذاخوری
6 پیاز ٦ ‏عدد
7 ‏نمک و فلفل به مقدار لازم
8 ‏هویج ١ ‏عدد
9 نخود فرنگی نصف پیمانه
10 روغن ٢ ‏قاشق غذاخوری
11 ادویه به مقدار لازم

روش پخت

  1. ‏پیازها را در روغن سرخ کرده و گوشت را داخل آن تفت دهید.
  2. نمک و فلفل و ‏ادویه را اضافه کرده تا بوی گوشت مطبوع تر شود.
  3. در این مرحله آرد را هم به آرامی اضافه کرده و هم زده سپس آب و قارچ و هویج و نخودفرنگی و رب گوجه را اضافه نمائید. وقتی هویج پخت غذا آماده است.
  4. منبع:پنجاه .چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش پخت سوپ شیر/آشپزی
Next post طرز تهیه سوپ عدس/ آشپزی