کد خبر : 4275
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 دی 1392 - 23:42
آموزش پخت سوپ قارچ/آشپزی

در این مرحله آرد را هم به آرامی اضافه کرده و هم زده سپس آب و قارچ و هویج و نخودفرنگی و رب گوجه را اضافه نمائید.
مواد لازم | مقدار | |
1 | گوشت چرخ کرده | ١ پیمانه |
2 | قارچ | ١ پیمانه |
3 | سبزی سوپ | ١ پیمانه سرخالی |
4 | آرد سفید | نصف پیمانه |
5 | رب | ٢ قاشق غذاخوری |
6 | پیاز | ٦ عدد |
7 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
8 | هویج | ١ عدد |
9 | نخود فرنگی | نصف پیمانه |
10 | روغن | ٢ قاشق غذاخوری |
11 | ادویه | به مقدار لازم |
روش پخت
- پیازها را در روغن سرخ کرده و گوشت را داخل آن تفت دهید.
- نمک و فلفل و ادویه را اضافه کرده تا بوی گوشت مطبوع تر شود.
- در این مرحله آرد را هم به آرامی اضافه کرده و هم زده سپس آب و قارچ و هویج و نخودفرنگی و رب گوجه را اضافه نمائید. وقتی هویج پخت غذا آماده است.
- منبع:پنجاه .چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت سوپ ، آموزش پخت سوپ باقارچ ، آموزش پخت سوپ خوشمزه با نخود فرنگی ، آموزش پخت سوپ مخصوص سرما خوردگی ، اشپزی ، ایرانی ، پخت انواع غذا باقارچ ، پخت سوپ ، پخت غذا باقارچ ، سایت پنجاه چهل ، سوپ ، سوپ قارچ ، طرز تهیه سوپ قارچ ، غذا ، قارچ ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ ، نحوه پخت سوپ قارچ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0