مواد لازم | مقدار | |
1 | کنگر | ٢ الی ۴ پیمانه |
2 | آرد گندم | ٢ قاشق غذاخوری |
3 | گوشت چرخ کرده | ٢٠٠ گرم |
4 | پیاز | ١ عدد |
5 | تخم مرغ | ١ عدد |
6 | روغن مایع یا کره | ٣ قاشق غذاخوری |
7 | آب | ۴ استکان |
8 | ماست | ٣ قاشق |
9 | فلفل و نمک | به مقدار لازم |
روش پخت
- پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و داخل روغن به همراه کنگر تمیز شده تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط کنید.
- نمک و فلفل و ادویه را نیز به ترتیب داخل مخلوط ریخته و آرد را نیز داخل کمی آب سردحل کرده و به همراه ٧ پیمانه آب به مواد اضافه نمائید.
- بعد از اینکه آب جوش آمد، گوشتهای گلوله شده را به آرامی داخل سوپ ریخته و شعله گاز را کم کنید و مرتب سوپ را هم بزنید.
- وقتی کنگرها کاملا پخت، مخلوط تخم مرغ و ماست را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
- بعد از پخته شدن تخم مرغ، غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه آب لیمو ترش صرف نمائید.
- منیع:پنجاه .چهل