کد خبر : 4269
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 دی 1392 - 23:23
طرز تهیه سوپ کنگر / آشپزی

پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و داخل روغن به همراه کنگر تمیز شده تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط کنید.
مواد لازم | مقدار | |
1 | کنگر | ٢ الی ۴ پیمانه |
2 | آرد گندم | ٢ قاشق غذاخوری |
3 | گوشت چرخ کرده | ٢٠٠ گرم |
4 | پیاز | ١ عدد |
5 | تخم مرغ | ١ عدد |
6 | روغن مایع یا کره | ٣ قاشق غذاخوری |
7 | آب | ۴ استکان |
8 | ماست | ٣ قاشق |
9 | فلفل و نمک | به مقدار لازم |
روش پخت
- پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و داخل روغن به همراه کنگر تمیز شده تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط کنید.
- نمک و فلفل و ادویه را نیز به ترتیب داخل مخلوط ریخته و آرد را نیز داخل کمی آب سردحل کرده و به همراه ٧ پیمانه آب به مواد اضافه نمائید.
- بعد از اینکه آب جوش آمد، گوشتهای گلوله شده را به آرامی داخل سوپ ریخته و شعله گاز را کم کنید و مرتب سوپ را هم بزنید.
- وقتی کنگرها کاملا پخت، مخلوط تخم مرغ و ماست را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
- بعد از پخته شدن تخم مرغ، غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه آب لیمو ترش صرف نمائید.
- منیع:پنجاه .چهل
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش پخت انواع سوپ ، آموزش پخت انواع سوپ با حبو بات ، آموزش پخت سوپ کنگر ، آموزش سوپ مخصوص بیماران ، آموزش سوپ مخصوص سرماخوردگی ، اشپزی ، ایرانی ، پخت انواع سوپ ، تهیه سوپ کنگر ، تهیه سوپ مخصوص سرما خوردگی ، روش پخت سوپ کنگر ، سایت پنجاه چهل ، طرز تهیه سوپ ، طرز تهیه سوپ کنگر ، طرز تهیه سوپ کنگر خوشمزه ، طرز تهیه سوپ مخصوص بیماران ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای تهیه سوپ کنگر ، نحوه پخت آب گوشت ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0