کد خبر : 4192
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 دی 1392 - 22:27

طرز تهیه ماهی شکم پر /غذای مخصوص عید

طرز تهیه ماهی شکم پر /غذای مخصوص عید

  مواد لازم ماهی سفید یک عدد پیاز یک عدد سبزی خرد شده (جعفری و گشنیز) 250 گرم گردو خرد شده 150 گرم زرشک 100 گرم سیر تازه 150 گرم رب انار دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز را خرد کرده با مقدار کمی روغن سرخ می‌کنیم. سپس سبزی

 

fd0202-s

مواد لازم

ماهی سفید یک عدد
پیاز یک عدد
سبزی خرد شده (جعفری و گشنیز) 250 گرم
گردو خرد شده 150 گرم
زرشک 100 گرم
سیر تازه 150 گرم
رب انار دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

fd0201-s
طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده با مقدار کمی روغن سرخ می‌کنیم. سپس سبزی خرد شده و سیر تازه را به آن اضافه کرده و سر تفت می‌دهیم و بعد گردو و زرشک را اضافه کرده و همه مواد را هم میزنیم تا مخلوط شود و با هم آن‌ها را سرتفت می‌دهیم بعد نمک و فلفل و رب انار را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا رب انار با مواد مخلوط شود(می‌توانید به جای رب انار از تمبر هندی برای چاشنی استفاده کنید).
ماهی را که قبلن تمیز کرده و شسته ، به مدت یک‌ساعت در پارچه تمیزی می‌پیچیم تا خشک شود و سپس مواد را داخل شکم ماهی پر می‌کنیم و شکم ماهی را می‌دوزیم ( می‌توانید به جای دوختن از خلال استفاده کنید ولی دوختن شکم ماهی بهتر است چون مواد بیرون نمی‌زند. )
ظرف مناسبی را با کره چرب کرده و ماهی را درون ظرف می‌گذاریم مقداری کره ذوب شده را با زعفران حل شده مخلوط می‌کنیم و با برس روی ماهی می‌مالیم. روی ظرف فویل کشیده و در فر به مدت نیم ساعت با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم. بعد از نیم ساعت فویل را از روی ماهی برداشته و نیم ساعت دیگر هم بدون فویل ماهی را در فر می‌گذاریم.
ماهی شکم پر را با سبزی پلو و یا خالی می‌توانید سرو کنید.



fd0200-s

منبع: شيندخت‌دات‌کام

READ
حرفهایی از جنس زندگی/روانشناسی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *