هات داگ اژدها
هات داگ اژدها مواد اولیه : هاتداگ شش عدد آرد به میزان لازم مایه خمیر نصف قاشق سوپخوری شیر ولرم نصف پیمانه روغن جامد ۶۰ گرم تخممرغ دو عدد شکر نصف قاشق سوپخوری نمک یک قاشق چایخوری طرز تهیه: مطمئنم که بچهها عاشقش میشن. کافیه عکسشو نشون اونا بدین. شیر را با شکر و مایه
مواد اولیه :
هاتداگ شش عدد
آرد به میزان لازم
مایه خمیر نصف قاشق سوپخوری
شیر ولرم نصف پیمانه
روغن جامد ۶۰ گرم
تخممرغ دو عدد
شکر نصف قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مطمئنم که بچهها عاشقش میشن. کافیه عکسشو نشون اونا بدین.
شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا مایه خمیر فعال شود. در کاسهای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم ۴۵ دقیقه استراحت می دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب می نماییم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و از آن نوارهای باریکی میبریم. نوارها را روی هاتداگها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش داده تا تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های اژدها استفاده کرده و آنها را برای ۲۰ دقیقه در فر میپزیم تا روی آنها طلایی شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0