طرز تهیه دم نوش برنج/نوشیدنی
اين دم نوش درمان کننده اسهال دائم و التهاب پروستات است.
مواد لازم:
برنج با پوست (جو برنج) يك پیمانه
آب 6 پیمانه
طرز تهيه:
برنج با پوست را خوب بشویید آنرا در قابلمه ریخته آب را اضافه کرده و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد سپس با همان آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید صاف کرده و در صورت تمایل با کمی نمک بنوشید.
نکته:
1ـ منظور از برنج با پوست یا جو برنج، برنجی است که پوست خارجی آن باقی مانده باشد چون غنی از مواد غذایی و ویتامینهاست.
2ـ میتوانید برنج را کمی بکوبید یا به شکل اولیه استفاده کنید.
3ـ اين دم نوش درمان کننده اسهال دائم و التهاب پروستات است.
منبع:هنر آشپزی
برچسب ها :آموزش انواع دم نوش ، آموزش درست کردن دم نوش برنج ، آموزش دم نوش برنج ، آموزش نوشیدنی سرد ، آموزش نوشیدنی گرم ، برنج ، دستور تهیه دم نوش برنج ، دم نوش ، دم نوش برنج ، روش تهیه دم نوش برنج ، روش درست کردن دم نوش برنج ، طرز تهیه دم نوش برنج ، گل بانو ، گلبانو ، نوشیدنی ، نوشیدنی گرم ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0