آموزش پاستیل انار/دسر

این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد

شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید13858057390

این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد

شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید13858057981و آب میوه رو هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید13858058237اجازه بدید تا مایع به جوش بیاد و شفاف بشه13858059353

بذارید کمی از حرارت بیفته و قالبهاب مخصوی رو با آب سرد مرطوب کنید و مایع رو به آرومی درون آنها بریزید

 

البته من یه قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکلهای انار…شما میتونید نریزید13858059353 13858059887

 

در یخچال بذارید تا خنک بشن

 

به روشی که ژله رو جدا میکنید پاستیل ها رو از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه ریز بغلطونید

 

اینا بدون رنگ خوراکی هستند

 

13858060214اینا هم با رنگ خوراکی هستند13858059887من شکر رنگی روشون ریختم13858060804

*گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است

اگر قالب مخصوص نداشتید مایع رو در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاتر هایی که در آب جوش فرو میکنید اونا رو به دلخواه برش بزنید

مزه و حالتش دقیقا مثل پاستیل های بیرون میشه

منبع:..آشپزيهاي مامانم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه ژله هندونه ای/دسر
Next post دوستداران کله‌ پاچه بخوانند/سلامت