این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد
شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید
این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد
شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنیدو آب میوه رو هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید
اجازه بدید تا مایع به جوش بیاد و شفاف بشه
بذارید کمی از حرارت بیفته و قالبهاب مخصوی رو با آب سرد مرطوب کنید و مایع رو به آرومی درون آنها بریزید
البته من یه قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکلهای انار…شما میتونید نریزید
در یخچال بذارید تا خنک بشن
به روشی که ژله رو جدا میکنید پاستیل ها رو از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه ریز بغلطونید
اینا بدون رنگ خوراکی هستند
اینا هم با رنگ خوراکی هستند
من شکر رنگی روشون ریختم
*گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است
اگر قالب مخصوص نداشتید مایع رو در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاتر هایی که در آب جوش فرو میکنید اونا رو به دلخواه برش بزنید
مزه و حالتش دقیقا مثل پاستیل های بیرون میشه