آموزش پاستیل انار/دسر
این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده
این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد
شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید
این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد
شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنیدو آب میوه رو هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدیداجازه بدید تا مایع به جوش بیاد و شفاف بشه
بذارید کمی از حرارت بیفته و قالبهاب مخصوی رو با آب سرد مرطوب کنید و مایع رو به آرومی درون آنها بریزید
البته من یه قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکلهای انار…شما میتونید نریزید
در یخچال بذارید تا خنک بشن
به روشی که ژله رو جدا میکنید پاستیل ها رو از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه ریز بغلطونید
اینا بدون رنگ خوراکی هستند
اینا هم با رنگ خوراکی هستندمن شکر رنگی روشون ریختم
*گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است
اگر قالب مخصوص نداشتید مایع رو در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاتر هایی که در آب جوش فرو میکنید اونا رو به دلخواه برش بزنید
مزه و حالتش دقیقا مثل پاستیل های بیرون میشه
برچسب ها :آش مخصوص شب یلدا ، آشپزی ، آموزش انواع دسر شب یلدا ، آموزش پاستیل انار ، آموزش پخت پاستیل ، آموزش دسر شب یلدا ، پاستیل ، پاستیل انار ، دسر ، روش پخت پاستیل انار ، روش پخت پاستیل خانگی ، سایت ..آشپزيهاي مامانم. ، طرز تهیه پاستیل انار ، گل بانو ، گلبانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0