انگشت های کباب شده/آشپزی
مواد لازم (برای 4 نفر) : گوشت چرخ کرده: 500 گرم پیازرنده کرده: 1 عدد جعفری خرد شده: 3 قاشق پر رب گوجه فرنگی: 1 قاشق پر زیره: 1 قاشق زعفران آسیاب کرده: به مقدار کم نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: پیاز رو رنده کرده و با گوشت ورز
مواد لازم (برای 4 نفر) :
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیازرنده کرده: 1 عدد
جعفری خرد شده: 3 قاشق پر
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق پر
زیره: 1 قاشق
زعفران آسیاب کرده: به مقدار کم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز رو رنده کرده و با گوشت ورز می دهیم
بعد جعفری، رب گوجه و بقیه مواد بجز زعفران رو اضافه می کینم
کف تابه رو کمی چرب کرده و از مواد به اندازه 1 قاشق برمیداریم، سپس با آنها شکل یک انگشت درمی آوریم و بعد در تابه می چینیم
کباب رو باید با شعله خیلی کم سرخ کنیم.
در آخر زعفران رو در 4 قاشق آب حل کرده و روی کباب می ریزیم و به مدت 10 دقیقه می گزاریم تا دم کند.
برچسب ها :آشپزی ، انگشت های کباب شده ، پخت انواع کباب ، پخت کباب ، پخت کباب انگشتی ، سایت آسمونی ، طرز تهیه کباب ، طرز تهیه کباب انگشتی ، غذا ، کباب ، گل بانو ، گلبانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0