مطالبتون خيلي عالي است متشكرم
طرز تهیه ساندویچ پین ویل و عذرخواهی/دسر
گل بانو:این ساندویچ لقمه های خوشمزه، این لقمه ها ایده های خیلی عالی هستند برای مهمونی های عصرانه و تولد. مواد ساده و در دسترسی دارند و مهم اینه که نیاز به گرم کردن ندارند و میتونید صبح آماده کنید و عصر سرو کنید. مواد لازم: (مقدار مواد دقیق نیست و چشمی استفاده میشه)
گل بانو:این ساندویچ لقمه های خوشمزه، این لقمه ها ایده های خیلی عالی هستند برای مهمونی های عصرانه و تولد. مواد ساده و در دسترسی دارند و مهم اینه که نیاز به گرم کردن ندارند و میتونید صبح آماده کنید و عصر سرو کنید.
مواد لازم: (مقدار مواد دقیق نیست و چشمی استفاده میشه)
نان تافتون یا لواش
ژامبون
پنیر تست ورقه ای
کاهو
کلم بنفش
گوجه فرنگی
هویج
خیار شور
سس مایونز
طرز تهیه:
اگه از نون لواش استفاده می کنید، از دو تا نون استفاده کنید روی یکی از نونها رو سس بمالید و نون دیگه رو روش بگذارید و باز سس بمالید(سعی کنید از سس زیاد استفاده نکنید، هم بخاطر کالری و هم اینکه اگه از سس زیاد استفاده کنید رولها خیلی سریع نرم میشن و شکلشون رو از دست میدن.)
اگه از نون تافتون استفاده میکنید یک لایه کافیه روش سس بمالید و بگذارید کنار.
هویج رو رنده درست کنید و کلم بنفش رو ریز خرد کنید و یک قاشق چایخوری آبلیمو با کلم مخلوط کنید تا رنگ کلم روشن بشه.
جداگانه مقداری سس با هویج و کلم مخلوط کنید.
قسمت ضخیم کاهو رو بگیرید و کاهو ها رو نصف کنید (واسه اینکه راحت رول بشه)
ژامبون ها رو روی نون بچینید.
من ورقه های پنیر رو نصف کردم چون نمیخواستم از پنیر زیاد استفاده کنم.
مابین پنیر ها هویچ و کلم پخش کنید. لایه باید خیلی نازک باشه که راحت رول بشه.
من فقط یک ردیف کناری رو گوجه و خیار شور چیدم. (هر دو شون باید خیلی نازک ورقه بشن)
کاهوها رو میچینیم.
بعد از یک طرف رول کنید.
بصورت کامل رول کنید و بعد داخل کاغذ روغنی بپیچید و چند ساعت بگذارید یخچال بعد دو سانتی برش بزنید.
ترکیب رنگ سبزیجات مثل یک رنگین کمون خوشگل میشه، فقط آبی رو توش نداره
برچسب ها :آشپزی ، آشپزی گل بانو ، آموزش آشپزی ، آموزش آشپزی گل بانو ، اموزش ساخت ساندویچ ، پیش غذا ، دسر ، ساندویچ ، ساندویچ پین ویل و عذرخواهی ، ساندویچ تولد ، سایت دنیای اسراء ، طرز تهیه ساندویچ ، طرز تهیه ساندویچ پین ویل و عذرخواهی ، عصرانه ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت ساندویچ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1