کد خبر : 20840
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1404 - 18:05

طرز تهیه کیک مارلنکا، دسر سنتی ارمنی

طرز تهیه کیک مارلنکا، دسر سنتی ارمنی

کیک مارلنکا، یک دسر خوشمزه و سنتی ارمنی با لایه های نازک و کرم لذیذ است که در جشن ها و مناسبت های خاص تهیه می شود.

بررسی مراحل تهیه کیک مارلنکا

کیک مارلنکا، یک دسر خوشمزه و خاص است که ریشه ای عمیق در فرهنگ غذایی ارمنستان دارد. این کیک با لایه های نازک و نرم و کرم لذیذی که درون آن قرار دارد، به یکی از محبوب ترین شیرینی ها در بین مردم ارمنستان و حتی سایر نقاط جهان تبدیل شده است. ترکیب عسل، تخم مرغ و شیر غلیظ شده در این کیک، طعمی دلپذیر و بی نظیر را به ارمغان می آورد. در این مقاله، به بررسی مراحل تهیه کیک مارلنکا، مواد لازم و نکات کلیدی برای تهیه ی آن خواهیم پرداخت.

مواد لازم برای تهیه کیک مارلنکا

برای تهیه کیک مارلنکا به مواد زیر نیاز دارید:

برای خود کیک:

  • 200 گرم شکر
  • 250 گرم آرد
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 55 گرم کره
  • 2 قاشق سوپ خوری عسل
  • 1 پاکت بکینگ پودر

برای تهیه شیر غلیظ شده:

  • 1200 گرم شیر پرچرب
  • 200 گرم شکر

برای کرم لایه ی میانی:

  • 300 گرم شیر غلیظ شده
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق سوپ خوری عسل
  • 55 گرم کره

برای تزئین:

  • 400 گرم مغز فندق

کیک مارلنکا

طرز تهیه کیک مارلنکا

مرحله اول: آماده سازی کیک

هم زدن تخم مرغ و شکر: ابتدا تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه بزرگ به خوبی هم بزنید تا مخلوطی پف کرده و یکدست به دست آید.

READ
آموزش بافت بلوز یقه چپ و راستی/بافتنی

ذوب کردن کره: در یک قابلمه، مقداری آب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. ظرفی مقاوم در برابر حرارت را داخل قابلمه قرار دهید و کره را در این ظرف به روش بن ماری ذوب کنید.

اضافه کردن مواد دیگر: پس از ذوب شدن کره، سایر مواد (به جز آرد و بکینگ پودر) را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.

اضافه کردن تخم مرغ و شکر: مخلوط تخم مرغ و شکر را به مخلوط کره اضافه کنید و با همزن به خوبی هم بزنید.

افزودن آرد: پس از اینکه حجم مخلوط افزایش یافت، آرد را به آرامی و با استفاده از یک قاشق چوبی به مخلوط اضافه کنید و از هم زدن زیاد پرهیز کنید.

مرحله دوم: پخت کیک

پخت لایه ها: از آنجا که کیک مارلنکا به صورت طبقه طبقه تهیه می شود، مایعی به اندازه یک ملاقه از مخلوط را در سینی فر بریزید و به خوبی پخش کنید. سپس آن را به مدت 5-6 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید (در دمای 165 درجه سانتی گراد) قرار دهید. این کار را تا تمام شدن مایع خمیری تکرار کنید.

برش دادن کیک: پس از پخت تمامی لایه ها، با استفاده از یک قالب دایره ای شکل، لایه ها را به طور مساوی برش دهید.

READ
آموزش تصویری بافت شال گردن با جعبه مقوایی

مرحله سوم: تهیه شیر غلیظ

جوشاندن شیر: شیر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط بجوشانید. هر بار که خامه روی شیر بست، خامه ها را با قاشق بردارید. این عمل را به مدت 2 ساعت ادامه دهید تا به غلظت مطلوب برسد.

اضافه کردن شکر: پس از آنکه شیر غلیظ شد، شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. سپس دوباره روی حرارت قرار دهید و زمانی که شیر جوشید، از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم: تهیه کرم لایه ی میانی

ذوب کردن کره: کره را به آرامی ذوب کنید و کنار بگذارید.

مخلوط کردن مواد: سایر مواد (شیر غلیظ شده، تخم مرغ ها و عسل) را در یک ظرف مخلوط کنید و در آخر کره ذوب شده را اضافه کنید. این ترکیب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی سفت تر شود.

طرز تهیه کیک مارلنکا

مرحله پنجم: آماده سازی لایه های کیک

چیدن لایه ها: یک لایه از کیک را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و سپس کرم آماده شده را به صورت یکنواخت روی آن پخش کنید. با استفاده از کاردک، کرم را صاف کنید. سپس لایه دیگر کیک را روی آن قرار دهید و این کار را تا تمام شدن لایه ها ادامه دهید. در نهایت، کیک را با مغز فندق تزئین کنید تا علاوه بر زیبایی، طعمی خاص به آن ببخشید.

READ
طرز تهیه ساندویچ پذیرایی سالمون/آشپزی

نتیجه گیری

کیک مارلنکا یک انتخاب عالی برای مهمانی ها و دورهمی ها است و به خاطر طعم بی نظیرش، همه را مجذوب خود می کند. با تهیه این دسر خوشمزه می توانید مهمانان خود را شگفت زده کنید و طعم و عطر این دسر سنتی را نیز به خانواده و دوستان خود هدیه دهید. امیدواریم با دنبال کردن مراحل و نکات ذکر شده، شما نیز موفق به تهیه ی کیک مارلنکا شوید و از طعم و لذت آن بهره مند شوید. نوش جان!

منبع :دلگرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *