کد خبر : 19796
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 2 خرداد 1402 - 15:12

متفاوت‌ترین غذا برای مهمانی‌های خاص!

متفاوت‌ترین غذا برای مهمانی‌های خاص!

شما می‌توانید برای مهمانی و مجالس به جای استفاده از ته دیگ تکراری از این شیوه استفاده کنید.

شما می‌توانید برای مهمانی و مجالس به جای استفاده از ته دیگ تکراری از این شیوه استفاده کنید.

برترین‌ها: ته دیگ بال مرغ یکی از روش های بسیار خوشمزه و ساده برای داشتن یک ته دیگ مجلسی و ساده است که با بال مرغ تهیه می شود و شما می توانید برای مهمانی و مجالس بجای استفاده از ته دیگ های تکراری از بال مرغ استفاده کنید و در نهایت یک بال مرغ بسیار خوشمزه و ترد داشته باشید که می توانید به همراه زرشک پلو این غذای خوشمزه را سرو کنید. شما می توانید به دلخواه از بال و کتف استفاده کنید و یا فقط از بال مرغ استفاده کنید.

طرز تهیه متفاوت‌ترین غذا برای مهمانی‌های خاص!

مواد لازم برای تهیه ته دیگ بال مرغ رستورانی

بال مرغ ۵۰۰ گرم

برنج ۳ پیمانه

زعفران دم کرده به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد

سیر ۱ حبه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مرغ به مقدار لازم

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ بدون ماست به سبک رستورانی

مرحله اول: مرینت کردن بال مرغ

ابتدا باید بال ها را مزه دار کنید، برای این کار پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و به همراه زعفران و بال مرغ و ادویه ها و سیر خوب ماساژ دهید و برای نیم ساعت تا ۱ ساعت زمان دهید تا بال مرغ مزه دار شود و یا می توانید از شب قبل این کار را انجام دهید.

READ
طرزتهیه رانی شلیل خانگی

مرحله دوم: نیم پز کردن بال مرغ

این مرحله دلخواه است شما می توانید مرغ ها را به صورت نپخته کف قابلمه بچینید و یا داخل تابه کمی روغن ریخته و بال ها را سرخ کنید تا نیم پز شود و یا حتی می توانید برای ۱۰ دقیقه داخل هواپر یا سرخ کن یا سولاردم با دمای ۱۶۰ قرار دهید.

مرحله سوم: پخت برنج

برنج را از چند ساعت قبل باید بشورید و با کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. سپس روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد آبکش کنید و نیمی از برنج را داخل یک کاسه بریزید و با زعفران مخلوط کنید.

مرحله چهارم: پخت ته دیگ بال مرغ

در ادامه باید کف قابلمه کمی کره و روغن و زعفران بریزید و بال ها کف قابلمه از سمت پوست مرغ بچینید و برنج زعفرانی را روی آن ریخته و با کفگیر صاف کنید و بعد برنج ساده را بریزید و روی پلو را صاف کنید و برای ۴۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ته دیگ بال مرغ زعفرانی شیک و مجلسی

اگر می خواهید بال ها را به صورت خام کف قابلمه قرار دهید بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید.

READ
آموزش روتختی زیبا/ قلاب بافی

می توانید این ته دیگ بال مرغ خوشمزه را داخل قالب های مختلف ریخته و در فر نیز تهیه کنید.

در تهیه این غذا هرچقدر بیشتر زعفران بزنید رنگ و طعم بهتری خواهد داشت.

می توانید پیاز و سیر مواد مرینت را جدا سرخ کنید و در کنار این پلو قرار دهید و سرو کنید

منبع :برترین ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *