جگروز، یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ استان لرستان و همچنین ایلام می باشد. به دلیل کباب کردن این غذا بر روی زغال و همچنین وجود وز، عطر و طعم جگر عالی و بی نظیر خواهد شد. وز گوسفند یک لایه نازک و چربی بوده که در زمان کباب و آب شدن، طعم عالی به جگر می ‌دهد. از این رو ترکیب جگر و وز یک غذای خوشمزه و متفاوت با خواص بسیار عالی را فراهم خواهد کرد.

جگروز به دلیل دارا بودن ویتامین B و به خصوص آهن برای افراد کم خون بسیار مفید و عالی خواهد بود. این خوراک خوشمزه و کباب لذیذ را می توانید به راحتی و در زمان بسیار کوتاهی طبخ و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

از دیگر انواع کباب های خوشمزه و عالی می ‌توان به کباب ساتای مرغ، کباب سرداشی، ساج کباب، شیش کباب، جوجه کباب حلزونی، کباب بختیاری و… اشاره کرد.