کد خبر : 17095
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 4 بهمن 1401 - 17:19

دستور پخت توپک مرغ کنجدی

دستور پخت توپک مرغ کنجدی

توپک مرغ کنجدی یکی از غذا های بسیار خوشمزه و ساده است که داخل کنجد زده می شود و می توانید روی هر توپک مرغ یک عدد چوب شور بزنید و روی سینی سرو قرار دهید

توپک مرغ کنجدی

 

توپک مرغ کنجدی یکی از غذا های بسیار خوشمزه و ساده است که داخل کنجد زده می شود و می توانید روی هر توپک مرغ یک عدد چوب شور بزنید و روی سینی سرو قرار دهید. شما می توانید این توپک خوشمزه را به همراه سس های دلخواه سرو کنید و یک غذای تردو سوخاری و خوشمزه در خانه تهیه کنید. برای تهیه این توپک مرغ از کنجد سفید خام استفاده کنید و نیازی نیست کنجد را تفت دهید. می توانید به دلخواه کمی پنیر رنده شده وسط توپک قرار دهید. امروز در پارسی دی طرز تهیه توپک مرغ کنجدی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه توپک مرغ کنجدی

  • سینه مرغ ۲۵۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • ارده کنجد ۱ ق غذا خوری
  • سس خردل ۱ ق غذا خوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • نمک ۱/۲ ق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱/۲ ق چای خوری
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • کنجد سفید خام ۱ پیمانه
  • پاپریکا، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه توپک مرغ کنجدی خوشمزه و ساده

مرحله اول: آماده سازی

سینه مرغ را بدون استخوان کنید و یا می توانید از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید و آن را بدون استخوان کنید. سپس سینه مرغ را داخل غذاساز یا ۱۲۳ یا چرخ گوشت بریزید و مرغ را له کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه سیر را پوست بگیرید و رنده ریز یا پوره کنید و به همراه سینه مرغ چرخ شده و سس خردل و ارده و فلفل سیاه و یکی از تخم مرغ ها و ادویه ها و نمک خوب باهم مخلوط کنید و بعد دستکش انداخته و مواد را با دست خوب ورز دهید تا مسنجم شود، اگر زمان دارید می توانید مواد را داخل یخچال یا برای ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.

مرحله سوم: سرخ کردن مواد

یکی دیگر از تخم مرغ ها را داخل یک بشقاب بریزید و بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد کنجد را داخل یک بشقاب دیگر بریزید. در ادامه مواد را از فریزر خارج کنید و اندازه یک گردو از مواد بردارید و ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل کنجد خوب بزنید و برای ۱۵ دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید تا مواد در حین سرخ شدن حالت خود را حفظ کند، سپس در ادامه باید داخل یک تابه یا شیرجوش روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود و بعد توپک های کنجدی را داخل آن قرار دهید و سرخ کنید تا طلایی شود، بدین ترتیب همه مواد را سرخ کنید و داخل سینی سرو قرار دهید و برای تزیین یک چوب شور داخل آن بزنید و میل کنید. نوش جان

منبع:پارسی دی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *