طرز تهیه نان شیرینی فندق!شیرینی
کاملا سرد شود و بعد لوزی یا چهار گوش می بریم و کمی هم خاکه قند روی ان می پاشیم و در ظرف می چینیم.
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/” ]نان شیرینی فندق مواد لازم: ۱-مغز فندق بو داده بدون نمک ۲۵۰گرم ۲-مغز بادام بوداده بدون نمک ۱۵۰گرم ۳-آرد سفید ۵۰۰گرم ۴-خاکه قند ۵۰۰گرم ۵-هل کوبیده نرم یک قاشق سوپخوری ۶-روغن ۳۵۰گرم طرز تهیه: بادام و فندق را چرخ می کنیم آرد را با روغن سرخ کرده بحدی که کمی طلائی شود. بعد بادام و…[/box]:
نان شیرینی فندق
مواد لازم:
۱-مغز فندق بو داده بدون نمک ۲۵۰گرم
۲-مغز بادام بوداده بدون نمک ۱۵۰گرم
۳-آرد سفید ۵۰۰گرم
۴-خاکه قند ۵۰۰گرم
۵-هل کوبیده نرم یک قاشق سوپخوری
۶-روغن ۳۵۰گرم
طرز تهیه:بادام و فندق را چرخ می کنیم آرد را با روغن سرخ کرده بحدی که کمی طلائی شود. بعد بادام و فندق و هل را اضافه مینمائیم باز هم کمی سرخ می کنیم و از روی آتش بر می داریم کمی که سرد شد خاکه قند را ریخته و هم می زنیم بعد مایه را در ظرف مسطحی می ریزیم و رویش را با پشت قاشق صاف می کنیم کمی پسته چرخ کرده روی آن می پاشیم و می گذاریم کاملا سرد شود و بعد لوزی یا چهار گوش می بریم و کمی هم خاکه قند روی ان می پاشیم و در ظرف می چینیم.
منبع:ایران ویج
برچسب ها :اموزش ، ایران ویچ ، شیرینی ، شیرینی خانگی ، شیرینی فندقی ، طرز تهیه ، فندق ، گل بانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0