کد خبر : 1408
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 مرداد 1392 - 17:31

طرز تهیه پیش غذا لبنانی بابا غنوج /دسر

طرز تهیه پیش غذا لبنانی بابا غنوج /دسر

روی بادمجانها را با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم و سپس در فر میگذاریم تا خوب کبابی شود

بابا غنوج - وگان

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/” ]یک پیش غذای لبنانیخوشمزه وراحت[/box] مواد لازم:
– بادمجان درشت: یک عدد
– سیر : دو حبه
– لیمو ترش تازه : یک عدد

-ارده یا روغن زیتون خام : دو قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل قرمز : به دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را خوب شسته و در سینی فر میچینیم. روی بادمجانها را با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم و سپس در فر میگذاریم تا خوب کبابی شود (روی شعله گاز نیز میتوانیم بادمجانها را کبابی کنیم) سپس در یک کاسه پر از آب سرد قرار میدهیم و پوست بادمجان را جدا میکنیم.
بادمجان آماده را در مخلوط کن قرار میدهیم و سیر و نمک و فلفل و آب نصف یک لیموترش تازه و ارده را نیز اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
اگر ارده در اختیار نداشتید میتوان از روغن زیتون نیز استفاده کرد.
بعد از یک دست شدن مواد، باباغنوج آماده سرو است. میتوان برای تزئین از برگ های نعنا و یا جعفری و گشنیز استفاده کرد. این خوراک رو میشه با نون لواش یا نون پیتا یا نان ترتیلا یا همون نان ذرت سرو کرد.

نوش جان 🙂
این مواد برای دو نفر می باشد اگر تعداد بیشتر است مواد را چند برابر کنید.
منبع:آشپز باشی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *