طرز تهیه پیش غذا لبنانی بابا غنوج /دسر

بابا غنوج - وگان

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/” ]یک پیش غذای لبنانیخوشمزه وراحت[/box]
مواد لازم:
– بادمجان درشت: یک عدد
– سیر : دو حبه
– لیمو ترش تازه : یک عدد

-ارده یا روغن زیتون خام : دو قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل قرمز : به دلخواه

طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را خوب شسته و در سینی فر میچینیم. روی بادمجانها را با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم و سپس در فر میگذاریم تا خوب کبابی شود (روی شعله گاز نیز میتوانیم بادمجانها را کبابی کنیم) سپس در یک کاسه پر از آب سرد قرار میدهیم و پوست بادمجان را جدا میکنیم.
بادمجان آماده را در مخلوط کن قرار میدهیم و سیر و نمک و فلفل و آب نصف یک لیموترش تازه و ارده را نیز اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
اگر ارده در اختیار نداشتید میتوان از روغن زیتون نیز استفاده کرد.
بعد از یک دست شدن مواد، باباغنوج آماده سرو است. میتوان برای تزئین از برگ های نعنا و یا جعفری و گشنیز استفاده کرد. این خوراک رو میشه با نون لواش یا نون پیتا یا نان ترتیلا یا همون نان ذرت سرو کرد.

نوش جان 🙂
این مواد برای دو نفر می باشد اگر تعداد بیشتر است مواد را چند برابر کنید.
منبع:آشپز باشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post توپ های بیلیاردی که شمع می شوند!/شمع آرایی
Next post نحوه درست کردن پای سیب هلندی/شیرینی