آموزش کیک با سفیده ی تخم مرغ/شیرینی

بیشتر وقتا سفیده هایی رو اضافه میاریم که نمیدونیم چیکارکنیم! همیشه سفیده های اضافی رو دور نریزین بذارین فریزر استفاده های زیادی میشه ازش کرد! یکیش همین کیک! موادلازم: سفیده ی تخم مرغ: 3 عدد آرد: 2 پ شیر: 2/3 پ شکر: 1 پ روغن مایع: 2/3 پ بکینگ پودر: 2 ق چ سرصاف وانیل
بیشتر وقتا سفیده هایی رو اضافه میاریم که نمیدونیم چیکارکنیم! همیشه سفیده های اضافی رو دور نریزین بذارین فریزر استفاده های زیادی میشه ازش کرد! یکیش همین کیک!
موادلازم:
سفیده ی تخم مرغ: 3 عدد
آرد: 2 پ
شیر: 2/3 پ
شکر: 1 پ
روغن مایع: 2/3 پ
بکینگ پودر: 2 ق چ سرصاف
وانیل و نمک کمی
درصورت تمایل: پودرکاکائو 1 ق غ سرپر
تهیه:
کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم چرب میکنیم.قالب من 24*24.
سفیده هارو میزنیم تا فرم بگیره.میذاریم تو یخچال تا آب نندازه.
فرو روشن میکنیم رو 180.
روغنو شکرو مخلوط میکنیم و یه دور کوتاه با همزن میزنیم تا مخلوط شن. شیرو کم کم اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم. باپشت قاشق دونهه ای شکرو حل میکنیم.
آرد و بکینگ پودرو نمکو که مخلوط کرده بودیم تو دو مرحله به مواد اضافه و یکم با همزن میزنیم تا گلوله ای نمونه.
سفیده هارو اضافه و بالیسک به صورت دورانی هم میزنیم . یه کوچولو وانیلم به مواد اضافه میکنیم.
موادو میریزیم تو قالب و میره تو فر برای 30-40 دقیقه.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش کیک ، آموزش کیک با سفیده ی تخم مرغ ، انواع کیک ، شیرینی ، طرز تهیه کیک با سفیده ی تخم مرغ ، کیک ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0