آموزش وطرز تهیه دسر سه سوته برای سفره افطار/آشپزی

شیر: ۱ تا ۱و نیم لیوان

پودر بیسکویت پتی بور : ۲ پ

شیر عسلی : ۳ تا ۵ ق غ

نوتلا : در صورت تمایل :۱ سوم پ

پودر کاکائو و یا نسکافه برای زمانی که دوست دارید طعم دار و دو رنگ بشه : تقریبا ۲ ق غ

 

بیسکویتها رو با هرچی که میتونید پودر پودر کنید

بریزید تو غذاساز یا مخلوط کن ۱ لیوان شیر و  ۲ ق غ شیر عسلی (و اگه دست داشتید نوتلا) رو بهش اضافه و حسابی مخلوط کنید تا یه کرم غلیظ و کشداری بدست بیاد

با قاشق کمی از مواد رو بردارید و تیست کنید اگه به شیر ویا شیرعسلی نیاز داشت کم کم اضافه کنید تا به حد مناسب برسه (اگه احیانا مواد شل شد پودر بیسکویت اضافه کنید)

غلظت توی این دو تا عکس کاملا مشخص والبته یکی ۲ بار که درست کنید دستتون میاد

میتونید کرم بدست اومده رو تو ظرف سرو بریزید و ۲ ساعتی تو یخچال قرار بدید تا کمی خنک و غلیظ بشه

اگه دوست داشتید دو رنگ بشه نصف مواد رو توی ظرف بریزید و به باقی مونده مواد که هنوز تو میکسر هست پ کاکائو اضافه کنید و مجددا تا مخلوط شدن دستگاه رو روشن کنید(پودرها با هم فرق میکنن پس خودتون با توجه به پودر موجود باید حدس بزنید که چقدر بریزید)

بعد از اینکه کاملا یکدست شد مواد تیره بدست اومده رو روی مواد کمرنگ قبل میریزیم

طعمش عالیه

پ نسکافه برای طعمش وپ کاکائو برای طعم و رنگش گزینه خوبیه

اما من ساده اش رو بیشتر دوست دارم

فوری درست میشه

فوری هم میتونید سرو کنید

برای کودکان هم گزینه مناسبیه

غلظتش باید در حدی باشه که اگه با انگشت میخورید نریزه

با انگشت خوردنش خیلی لذت بخشه

اگه نوتلا دارید حتما بریزید

منبع:یک میز باچند سر آشپز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش ونحوه دوخت دامن پف پفی پرنسس کوچولو
Next post خواب سحرگاه روزه دار /سلامت