طرز تهیه اختا داگ/آشپزی

طرز تهیه اختا داگ/آشپزی

زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه زمان پخت: کمتر از ۳۰ دقیقه نوع خوردنی: حاضری خوردنی برای چند نفر: 2 وعده: شام منطقه / قومیت: غیر ایرانی مناسبت: همیشگی مواد اولیه شاید اسم این خوراک کمی عجیب به نظر بیاید. اما با کمی تامل می توان نتیجه گیری کرد که (اختاپوس + هات داگ)=

آموزش دلمه کرپ /آشپزی

آموزش دلمه کرپ /آشپزی

دلمه کرپ مواد لازم کرپ نازک و لطیف 16 عدد سبزی های معطر (نعناع،ترخان،گشنیز)مجموعا 250 گرم کره 100 گرم تخم مرغ پخته 4 عدد پنیر گرویر (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود) رنده شده 150 گرم خامه 100 گرم ژامبون یا کالباس 200 گرم خردل یک قاشق مربا خوری نمک و فلفل

طرز تهیه کیش لورن/آشپزی

طرز تهیه کیش لورن/آشپزی

مواد لازم مواد لازم برای خمیر: آرد 300 گرم کره 100 عدد تخم مرغ کامل 1 عدد آب سرد 3 قاشق سوپخوری روغن مایع 100 میلی لیتر نمک 4/1 قاشق چایخوری ماست 2 قاشق سوپخوری مواد لازم برای داخل کیش: ژامبون مرغ 400 گرم پنیر ورقه زرد (پنیر تست) 10 ورقه پنیر خامه ای 150

طرز تهیه چدو/آشپزی

طرز تهیه چدو/آشپزی

مواد لازم برای تهيه خمير: تخم مرغ 2 عدد آرد به ميزان لازم نمك مقداري آب 1 پيمانه داخل خمير(1): كدو حلوايي پوره شده پياز داغ نگيني شكر (در صورت تمايل) به مقدار لازم مغزگردو نگيني خرد شده پياز داغ نگيني داخل خمير(2): گوشت چرخ‌كرده پياز داغ نگيني نمك، فلفل، زردچوبه دانه انار روغن چدو

آموزش دسر  ساندویچ بستنی/دسر

آموزش دسر ساندویچ بستنی/دسر

      ● مواد لازم برای ۸ نفر: ▪ بستنی آماده، به میزان کافی و طعم دلخواه. ▪ آرد ذرت، ۴قاشق غذاخوری سرخالی. ▪ آرد کیک، ۴قاشق غذاخوری سرخالی. ▪ کرم تارتار، به اندازه نوک قاشق مرباخوری. ▪ وانیل، مقدار کمی. ▪ شکر، ۶۰گرم. ▪ تخم مرغ، ۳عدد. ▪ پودر قند، مقدار کمی ●

طرز تهیه بستنی ماستی ریواس و زنجبیل/دسر

طرز تهیه بستنی ماستی ریواس و زنجبیل/دسر

  اگر ، از خوردن بستنی – آن هم فقط به خاطر داشتن رژیم چاقی – صرف نظر می کنید، به شما مژده می دهیم که برای درست کردن بستنی راه های دیگری هم وجود دارد که نه تنها چاق کننده نیستند بلکه بسیار پرخاصیت هم هستند. بستنی ماستی ریواس و زنجبیل یکی از همین

طرز تهیه  ژله گل بهار نارنج/دسر

طرز تهیه ژله گل بهار نارنج/دسر

      مواد لازم برای تهیه کرم بهار نارنج: زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد شکر: ۱۰۰ گرم اسانس بهار نارنج: ۲ قطره شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر خامه: ۲۰۰ گرم ژلاتین: ۵ ورق مواد لازم برای تهیه ژله گل بهار نارنج: مربای بهار نارنج: ۳۰۰ گرم عرق بهار نارنج: ۱۲۵ میلی‌لیتر ژلاتین: ۵ ورق مواد لازم برای

آموزش تصویری خمیر پیتزا/آشپزی

آموزش تصویری خمیر پیتزا/آشپزی

آموزش تصویری خمیر پیتزا معمولا برای تهیه پیتزا نیاز به یک خمیر لطیف و نرم داریم امروز میخوام دستور یک خمیر پیتزا راحت در عین حال لطیف را آموزش بدم مواد لازم خمیر پیتزا :  محمر خشک و فعال : ۱٫۵ قاشق سوپخوری شکر : ۲ قاشق چایی خوری آب گرم : ۲ فنجان نمک

درست کردن ترشی آلبالو /دسر

درست کردن ترشی آلبالو /دسر

برای درست کردن ترشی آلبالو به آلبالو سرکه سفید و شیشه تمیز و یه ریزه نمک و فلفل سیاه احتیاج داریم. آلبالو ها را تمیز میشوییم. میگذاریم توی آبکش خشک بشه برای بهتر و زودتر خشک شدنشون میتونید یک پارچه تمیز پهن کنید و آلبالوها را روی پارچه میگذاریم و یک پارچه دیگه روی اونها