طرز تهیه کباب زردک/آشپزی

طرز تهیه کباب زردک/آشپزی

کباب زردک: مواد لازم: گوشت چرخ کرده : 300 گرم پیاز رنده شده : 1 عدد هویچ رنده شده (ریز) : 6 عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم آرد نخود چی : 1 قاشق سوپخوری آب : 2 لیوان سرکه : قاشق سوپخوری شکر : 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه پیتزا با خمیر بربری و سس مارینارا /آشپزی

طرز تهیه پیتزا با خمیر بربری و سس مارینارا /آشپزی

مواد لازم برای ۴ نفر خمیر بربری: ۱ شانه پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم قارچ: ۴۰۰ گرم فلفل دلمه ای: ۲ عدد گوشت: نیم کیلو گوجه: ۶ عدد متوسط (برای سس) رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری (برای سس) جعفری: ۱ قاشق غذا خوری (برای سس) پیاز: ۱ عدد (برای سس) سرکه: ۲ قاشق غذا خوری

روش پخت متفاوت  کشک بادمجان  /آشپزی

روش پخت متفاوت کشک بادمجان /آشپزی

مواد لازم: بادمجان سرخ شده پیاز داغ کشک گردو آسیاب شده عناع داغ و گوشت چرخ کرده سرخ شده جهت تزئین سیب زمینی متوسط = دو سه عدد طرز تهیه : شاید به نظر رسد سیب زمینی هیچ تناسبی در این غذا ندارد اما باید عرض کنم که اولا طعمش اصلا مشخص نمی شود و

طرز تهیه شیرینی سکه های چنگالی/شیرینی

طرز تهیه شیرینی سکه های چنگالی/شیرینی

راستش ظاهرشون شبیه به سکه ست و با چنگالم تزیین می شه. بنابراین اسمش رو گذاشتم سکه های چنگالی!! بیشتر بهش می یاد. راحت و با صرفه و خوشگل و خوشمزه!! میگید نه؟؟ امتحان کنید خوب.     این شیرینی نه تنها برای عید نوروز بلکه برای میهمانیها و مجالسم خیلی مناسبه. مقدار زیادی بهتون

طرز تهیه تخم‌مرغ پوشه /آشپزی

طرز تهیه تخم‌مرغ پوشه /آشپزی

بهترین نوع تخم‌‌مرغ را باید تهیه پوشه انتخاب کنیم تخم‌مرغی که حجم زیادی سفیدی داشته باشد و تمایل خیلی کمی به جدا شدن سفید و زرده در آب داشته باشند. تخم‌مرغ بی‌کیفیت را اصلاً نمی‌توانید برای تخم‌مرغ پوشه استفاده کنید. زیرا سفیده آن خیلی نازک و باریک است و به راحتی در آب پخش می‌شود.

طرز تهیه اخته خَمَس/غذای محلی

طرز تهیه اخته خَمَس/غذای محلی

  یکی بیاد آب دهنمو جمع کنه !! این خوردنی خوشمزه از تنقلات گیلانه … پس اگه ترشی خورین بفرمایین…اگه هم نه راهکار دارم براتون! مواد لازم: آلبالو خشک: 1 لیوان اخته خشک: 1 لیوان آلوچه خشک: 1 و یک چهارم لیوان نمک و گلپر طرز پخت: همه رو بجز نمک و گلپر توی ظرف

طرز تهیه آب آلبالو/دسر

طرز تهیه آب آلبالو/دسر

اول بگم اسم این پست رو نخونین : آبِ آلبالو ها …کسره ندین به “آب”…پشت سر هم بخونین :)) هر شهری و هر خانواده ای یه چیزهای خاصی دارن برای پذیرایی ز مهمانهای نوروزی جدای از آجیل و شیرینی…اصلا همون شیرینی هم لوکالیزه میشه…یعنی اینکه بومی ممیشه، محلی میشه…   مواد لازم: آلبالو خشک زغال

ته چین قالبی آلبالو پلو/آشپزی

ته چین قالبی آلبالو پلو/آشپزی

    مواد لازم برای مواد میانی ته چین: آلبالو:500 گرم شکر: 400 گرم (من کمتر ریختم..) گوشت چرخ کرده: 200 گرم پیاز: 1 دونه کوچیک مواد لازم برای ته چین قالبی: (من این مقادیر رو برای 2 پیمانه برنج تغییر دادم) برنج: 6 پیمانه ماست چکیده: 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ: 4 تا زعفران

آموزش چرم دوزی دوخت های تزیینی در چرم دوزی/کارباچرم

آموزش چرم دوزی دوخت های تزیینی در چرم دوزی/کارباچرم

  آموزش چرم دوزی دوخت های تزیینی در چرم دوزی دوخت های مختلف چرم دوزی فقط برای دوختن دو تکه از چرم به یکدیگر نیست در چرم دوزی بسیاری از وقت ها نیاز داریم که با دوخت های تزیینی کار را زیباتر جلوه دهیم . یکی از این دوخت ها را در زیر آموزش می

 طرز تهیه شنیسل روسی /آشپزی

 طرز تهیه شنیسل روسی /آشپزی

  آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر :  سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد  پنیر پیتزا ورقه ای  4 عدد  کره گیاهی 25 گرم  گشنیز خرد شده  2 قاشق غذا خوری  آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم  تخم مرغ 2