
طرز تهیه سوشی موز فینگر فود خوشمزه و محبوب ژاپنی
در تهیه اکثر سوشی ها از برنج استفاده می شود ولی در تهیه سوشی موز از برنج و دیگر مواد اولیه ای که در دیگر سوشی ها است استفاده نمی شود و به همین دلیل این سوشی با آن ها تفاوت دارد
در تهیه اکثر سوشی ها از برنج استفاده می شود ولی در تهیه سوشی موز از برنج و دیگر مواد اولیه ای که در دیگر سوشی ها است استفاده نمی شود و به همین دلیل این سوشی با آن ها تفاوت دارد
: کیک سیب شکلاتی یکی از کیک های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که شما می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. کیک سیب شکلاتی طعم و مزه بی نظیری دارد و شما می توانید از هر نوع سیبی که دوست دارید برای تهیه این کیک فوق العاده با بافت و پف زیاد تهیه کنید.
آموزش کیک جنگل سیاه را به صورت حرفه ای تقدیم شما دوستان عزیز می کنیم. با تهیه مواد اولیه این کیک و یادگیری رسپی آن شما می توانید به راحتی کیک جنگل سیاه را در منزل تهیه کرده و بعنوان یک میان وعده یا عصرانه خوشمزه در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.
کیک مدویک کیکی لایه لایه و طعم لذیذش اشتها آور است. دستور پخت کیک مدویک که با استفاده از عسل فراوان تهیه می شود از جمله دستور پخت کیک های ساده است.
کیک عروس از کیک های خوشمزه و معروف می باشد و در جاهای مختلف آن را برای رسپی های متفاوت درست می کنند. برای کیک عروس از ترکیب کیک ساده با شیر شیر و و کاستارد استفاده می کنیم و برای همین طعم و مزه بی نظیری دارد و باید حتما آن را امتحان کنید.
فلن کیک یک نوع دسر و یا به عبارتی یک نوع کیک سوئدی بسیار خوشمزه و معروف است و ترکیب کرم کارامل با کیک شکلاتی است که روی هم ریخته می شود و حالتی بین پودینگ و کاستارد دارد و باید حتما آن را امتحان کنید.
رولت توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین رولت ها می باشد که شما می توانید در فصل بهار و تابستان با رسیدن توت فرنگی تازه این رولت را تهیه کنید.
روش های مختلفی برای روکش کیک و شیرینی و همچنین تزیین آن ها وجود دارد. اغلب افراد برای روکش کیک از خامه و یا فوندانت استفاده می کنند که البته آن ها را نیز باید به روش های مختلف تزیین کرد. شاید تا به حال به روکش مخملی کیک و شیرینی و برخی از دسرها دقت کرده باشید اما ندانید که چطور می توان آن را درست کرد.
داچ بیبی نوعی پنکیک آلمانی بزرگ، خوشمزه و خیلی نرمه و ظاهر بی نظیرش آب دهان هرکسی رو راه میندازه! این پنکیک رو می تونید توی هر زمان از سال و به عنوان صبحانه، نهار، شام و حتی دسر درست کنید. این غذا هیچ محدودیتی نداره. اگه از من بپرسید میگم آماده سازی سریع قسمت مورد علاقه این پنکیک هست، چون در کمتر از نیم ساعت این خوشمزه روی میز غذای شماست.
حتما تا به حال به لایه های اسفنجی کیک های تولد دقت کرده اید. تعداد این لایه ها معمولا متغیر بوده و هر لایه کیک اسفجی با خامه و یا سایر مواد با هم منسجم می شوند. این روش که فیلینگ کیک نام دارد با مواد اولیه ی گوناگون از جمله خامه، باترکریم و یا سس های میوه ای و مارمالاد نیز انجام می شود.