
طرز تهیه سس کنجد یا سس ارده مخصوص برای سالاد و ساندویچ
این سس ترکیبی از ارده، روغن کنجد، آبلیمو، سیر، سرکه و دیگر ترکیبات است و سسی بسیار خوشمزه برای انواع سالاد و ساندویچ است و برای مزده دار کردن گوشت هم به کار می رود.
این سس ترکیبی از ارده، روغن کنجد، آبلیمو، سیر، سرکه و دیگر ترکیبات است و سسی بسیار خوشمزه برای انواع سالاد و ساندویچ است و برای مزده دار کردن گوشت هم به کار می رود.
خرما پلوی اهوازی غذای خوشمزه و سنتی مخصوص شهر اهواز است که به روش های مختلفی طبخ می شوند و روش تهیه راحتی هم دارد. این غذا را می توانید با گوشت و یا مرغ و یا فقط با خرما تهیه کنید.
شیرینی جبنیه نوعی شیرینی عربی بسیار خوشمزه است که شبیه به گوش فیل ایرانی است. این شیرینی نوعی نان پنیری است که در روغن سرخ می شود. این لقمه های پنیری سرخ شده را می توانید به سبک عربی در منزل تهیه کنید و از طعمشان لذت ببرید.
ترشی بنه خیلی ساده تهیه می شود. این ترشی بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی هم دارد. بنه یا همان پسته کوهی در اصل گیاهی دارویی است که در استان ایلام، کردستان و کهگیلویه و بویراحمد می روید و از صمغ آن برای مصارف دارویی و صنعتی استفاده می کنن
کرپ ها بیشتر نوعی مزه هستند که برای دورهمی بهترین غذاها به حساب می آیند. این خوراک خوشمزه را امتحان کنید و از طعمش لذت ببرید.
کاتمر یک دسر و پیش غذای بی نظیر است که می توانید در این بخش تهیه کنید. شما علاقه مندان در این بخش با طرز تهیه دسر کاتمر آشنا می شوید. این دسر ترکیبی از خامه، پودر پسته و … می باشد.
یکی از انواع شیرینی های خوشمزه که می توانید در این بخش دستور تهیه ان را مطالعه کنید، کوکو قندی است. طرز تهیه کوکو قندی بسیار ساده بوده و یک میات وعده اصفهانی با طعم عالی است که می توانید در کنار چای نوش جان کنید.
طرز تهیه دوپیازه ماهی مرکب یک تجربه جدید است. شما برای این طعم از ماهی باید گوجه، سبزیجات خشک، پیاز، سیر و … را با یکدیگر ترکیب کرده و طعم جدید را بچشید.
طرز تهیه خورش نخود آله بسیار ساده است. این خورش با ترکیب گوشت، ادویه های خورشتی، گوجه و مقداری نخود تهیه می شود.
طرز تهیه دلمه سیرابی بسیار ساده است. این دلمه متنوع بوده و با مواد دلمه می توانید آن را پر کنید. این دلمه برای بدن بسیار خاصیت دارد.