طرز تهیه سالاد الویه بدون تخم مرغ

طرز تهیه سالاد الویه بدون تخم مرغ

سالاد الویه یکی از غذاهای مقوی و مورد علاقه هم بزرگسالان و هم نوجوانان می باشد که هم مقوی است و هم وقت زیادی نمی برد. دقت کرده اید سالاد الویه های بیرون یا سالاد الویه هایی که در هواپیما صرف می شود خیلی خوشمزه تر از سالاد الویه خونه هستن. دلیلش هم اینه که در سالاد

پوره ماهی دودی» برای عصرانه عالی است

پوره ماهی دودی» برای عصرانه عالی است

درست کردن پوره ماهی دودی حداکثر 30 دقیقه زمان می برد، البته اگر از قبل ماهی را آماده کرده باشید.  مواد لازم: ماهی دودی :400 گرم  پنیر خامه ای :200 گرم نان تست برای سرو :6 عدد لیموترش :3 عدد ساقه کرفس با برگ :2 عدد شاهی :2 دسته کوچک برگ جعفری تازه :1 دسته

بادمجان سوخاری؛ تجربه یک لقمه خوشمزه

بادمجان سوخاری؛ تجربه یک لقمه خوشمزه

بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میشود مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه به علت سوخاری شدن, روغن زیادی رو به خودش نمیگیره. پس اگه بادمجون دوست دارید حتما امتحانش کنید.در ادامه با ما همراه باشید. بادمجان

طرز تهیه توخی کباب ترکیه ای

طرز تهیه توخی کباب ترکیه ای

شاید باورتان نشود که تلفیق دنبه با سینه مرغ قابل خوردن باشد ولی باور کنید که نه تنها  این ترکیب قابل خوردن  است بلکه خوشمزه هم هست. ترکیه ای ها کبابی با همین دو ماده اصلی و مخلفات می ‍ پزند که بی نظیر است . مواد لازم برای یک نفر    50 گرم دنبه گوسفند 1 عدد سینه مرغ

طرز تهیه بورک تلاش، غذای خمیری ترکیه

طرز تهیه بورک تلاش، غذای خمیری ترکیه

  مواد اولیه: خمیر: آرد 6 و نیم تا 7 استکان آب ولرم 2 لیوان روغن مایع کمی بیشتر از نصف استکان سرکه کمی کمتر از نصف استکان نمک 1 قاشق مرباخوری   مواد داخلی: گوشت چرخ کرده 300 گرم مخلوط نخود فرنگی و هویج 2 استکان پیاز 1 عدد روغن زیتون 3 قاشق جعفری

پیتزا ترکیه ایِ «لاه ماجون» را در ایران بخورید

پیتزا ترکیه ایِ «لاه ماجون» را در ایران بخورید

درست است که اصل پیتزا برای ایتالیا است، اما هر کشوری با اندکی تغییرات، نسبت به ذائقه پیتزاهای مخصوص به خود را اختراع می کند. ترکیه هم پیتزایی مخصوص خود دارد که طرز تهیه آن را آموزش می دهیم. مواد اولیه: مواد لازم برای خمیر لاه ماجون:   آرد 5فنجان شیر (یا آب) یک و

میزبان کباب؛ غذای مشهور ترکیه‌ای

میزبان کباب؛ غذای مشهور ترکیه‌ای

ترکها به هر غذای گوشتی تقریبا میگن کباب و هیچ ربطی به کباب ما نداره به منم غر نزنین که این شکلش به کباب نمیخوره باید از خودشون بپرسین، غذای متفاوت و جالبه ای هستش. خوبه امتحان کنین. مواد لازم: برای 4 نفر گوشت قیمه ای 100 گرم پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 1عدد فلفل

تابه مرغ ادویه دار؛ غذای ترکیه‌ای لذیذ

تابه مرغ ادویه دار؛ غذای ترکیه‌ای لذیذ

ترکیه ای ها در اکثر غذاهایشان رد پایی از گوشت قرمز پیدا می شود. اما حالا که غذایی پیدا کردیم که در آن به جای گوشت از مرغ استفاده شده است و اتفاقا غذایی ترکیه ای هم هست، از دلمان نیامد طرز تهیه این غذا را برایتان قرار ندهیم. مواد لازم:   روغن مایع به

برگری برای کسانی که گوشت قرمز نمی خورند

برگری برای کسانی که گوشت قرمز نمی خورند

 بعضی ها گیاهخوارند و به همین دلیل گوشت قرمز مصرف نمی کنند، بعضی ها هم دلشان می خواهد، اما چون برای سلامتی شان مضر است، خوردن آن برایشان ممنوعیت دارد. این دو گروه از نعمت خوردن برگرها محروم اند. اما از آنجایی که ما همیشه سعی می کنیم همه جوانب را در نظر بگیریم، برای

طرز تهیه خوراك مرغ ترياكي

طرز تهیه خوراك مرغ ترياكي

خوراك مرغ ترياكي مواد لازم: 1)آرد ذرت:1قاشق غذاخوري 2)آب سرد:1قاشق غذاخوري 3)شكر:نصف فنجان 4)سويا سس:نصف فنجان 5)سركه سيب:يك چهارم فنجان 6)سير:يك حبه ريز خرد شده 7)زنجبيل:نصف قاشق چاي خوري 8)فلفل سياه و نمك: بميزان لازم 9)ران مرغ:12عدد پوست كنده طرز تهيه: 1)يك ماهي تابه كوچك را روي حرارت كم قرار داده ومواد شماره 1 الي