کد خبر : 7339
تاریخ انتشار : شنبه 27 اردیبهشت 1393 - 11:32

طرز تهیه آرانچینی/آشپزی

طرز تهیه آرانچینی/آشپزی

آرانچینی Arancini طرز تهیه آرانچینی : مواد لازم پیاز ریز خرد شده ……………………………………… 1 عدد سیر له شده ……………………………………………… 2 تا 3 حبه * برنج دانه کوتاه (ریزوتو) …………………………… 1 پیمانه روغن زیتون …………………………………………… 1 قاشق غذاخوری عصاره سبزیجات (و یا عصاره گوشت و یا مرغ) …. 2 پیمانه فلفل دلمه سبز و قرمز ریز

آرانچینی

Arancini

طرز تهیه آرانچینی/آشپزی

طرز تهیه آرانچینی :

مواد لازم

پیاز ریز خرد شده ……………………………………… 1 عدد

سیر له شده ……………………………………………… 2 تا 3 حبه

* برنج دانه کوتاه (ریزوتو) …………………………… 1 پیمانه

روغن زیتون …………………………………………… 1 قاشق غذاخوری

عصاره سبزیجات (و یا عصاره گوشت و یا مرغ) …. 2 پیمانه

فلفل دلمه سبز و قرمز ریز خرد شده …………………. از هرکدام یک عدد

 کدوحلوایی مربعی ریز خرد شده …………………….. 1/2 پیمانه

نخودفرنگی …………………………………………….. 1/2 پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده ………………………………… 1 پیمانه

آرد ……………………………………………………… ½ پیمانه

شیر …………………………………………………….. ½ پیمانه

پودر نان ……………………………………………….. 1 پیمانه

روغن مخصوص سرخ کردنی

کدوحلوایی های ریز خرد شده را با کمی آب بپزید تا پخته شوند. دقت کنید که له نشوند. همین طور نخودفرنگی ها را نیز آب پز کنید.

طرز تهیه:

ماهی تابه را روی حرارت کم گذاشته و روغن زیتون را افزوده سپس پیاز, سیر را افزوده و کمی تفت دهید. برنج خام را با آب شستشو داده تا آبش شفاف بشه و سچس آب روی آن را خالی کرده و برنج را درون ماهی تابه ریخته و تفت دهید تا پیاز و سیر حسابی با برنج مخلوط شده و عطر آن به مشام برسه . 2 پیمانه عصاره سبزیجات را به جوش آورده و اضافه کنید حرارت را کم کرده و در ماهی تابه را ببندید به مدت 15 دقیقه تا زمانی که برنج پخته شود. هرازگاهی مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد.

سپس فلفل دلمه سبز و قرمز ریز خرد شده را افزوده و تفت دهید تا کمی نرم شوند. پس از آن کدوحلوایی و نخوفرنگی پخته شده و پنیر پارمسان رنده شده بیفزایید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. بسته به ذایقه تان نمک و فلفل بزنید. دقت کنید که عصاره ی سبزیجات شور است و ممکن است اصلا نیازی به نمک اضافه نباشد. حال مواد را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود. بهتر است در یخچال باشد تا خودش را بگیرد.

پس از خنک شدن مواد توپ هایی به اندازه ی گردو تهیه کنید. در یک بشقاب آرد ریخته و شیر و تخم مرغ را در کاسه ای دیگر با هم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل سیاه (یا قرمز بسته به ذایقه تان) بزنید در بشقاب دیگری پودر نان ها را بریزید. توپ های قلقلی! را ابتدا در آرد بغلطانید و سپس در مخلوط شیر و تخم مرغ و در نهایت درون پودر نان.

شیرجوش کوچکی را تا نیمه از روغن پر کرده و پس از داغ شدن روغن آرانچینی ها را درون آن سرخ کنید. مراقب باشید حرارت خیلی بالا نرود که روغن بسوزد و دود کند.

* برنج دانه کوتاه یا همون Arborio Rice که برای تهیه ی سوشی هم به کار میره.

برای بهتر شدن طعم غذا می توانید 50 گرم و یا 1/2 پیمانه پنیر فتای خرد شده را نیز همراه با پنیر پارمسان اضافه کنید. 

نوش جانتان

 

READ
آموزش ساخت توپ گل کاغذی/آموزش گل سازی

 

طرز تهیه آرانچینی/آشپزی

منبع:ژورنال غذای لادن

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *