کد خبر : 5279
تاریخ انتشار : جمعه 2 اسفند 1392 - 0:28

آموزش تزیین هویج و تربچه/سفر آرایی

آموزش تزیین هویج و تربچه/سفر آرایی

آموزش تزیین هویج و تربچه

با استفاده از مقداری هویج و ترب و یه مقدار حوصله و سلیقه میتوانید گل های زیبای طلایی و نقره ای را زینت بخش سبد سبزیجات خود بر روی سفره نمایید .

 

hou2344

 

گل های طلایی و نقره ای

 

وسایل مورد نیاز :

 

هویج بزرگ ، ترب سفید بلند، چاقوی حکاکی، قالب های کوچک و بزرگ، اسکنه ۷شکل ، آب.

 

روش کار :

 

هویج و ترب را به قطر نیم سانتیمتر حلقه کنید. آنها را ۵ دقیقه در آب نمک بگذارید تا نرم شوند.

 

حلقه ها را قالب بزرگ بزنید.

 

با چاقو در مرکز هویج دایره کوچکی حک کنید.

 

با اسکنه شیارهایی از لبه خارجی هویج به طرف مرکز ایجاد کنید.

 

مجدداً با قالب کوچک آن را قالب بزنید.

 

ترب ها را قالب کوچک بزنید.

 

ترب را داخل گل هویج بگذارید و گل ها را در آب سرد قرار دهید تا تازه و سفت شود

منبع:هنر آشپزی سفره آرایی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *