طرز تهیه ی شیرینی اتابکی

مجموعه: آشپزی, شیرینی ها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 72
مواد اولیه :
آرد نول و برنج هر کدام ۳۷۵گرم
پودر قند ۳۰۰ گرم
روغن جامد ۳۷۵ گرم
پودرهل به میزان لازم
تخم مرغ سه عدد
زرده تخم‌مرغ یک عدد


طرز تهیه:

فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. روغن را آب کرده و مجددا سرد می‌کنیم تا به حالت نیمه جامد در آید سپس پودر قند و هل را اضافه و با همزن برقی می‌زنیم تا حجم بگیرد، حالا تخم‌مرغ‌ها و زرده را یکی یکی به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم. در کاسه‌ای هر دو آرد را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه می‌‌کنیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. خمیر را ورز داده و روی سطح صافی آرد پاشیده و خمیر را به قطر ۳-۲ میلی‌متر با وردنه پهن می‌کنیم سپس قالب زده و در سینی فر چیده و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم.

نکته:
می‌توانید کمی از خمیر را با زعفران یا پودر کاکائو مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید.

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه ی شیرینی اتابکی”



کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب تفریحی