کد خبر : 18382
تاریخ انتشار : یکشنبه 13 فروردین 1402 - 13:35

آموزش شیرینی پاکستانی گلاب جامون مخصوص ماه رمضان

آموزش شیرینی پاکستانی گلاب جامون مخصوص ماه رمضان

در پاکستان چندین نوع متفاوت شیرینی پاکستانی وجود دارد که اگر حتی یک بار آن را امتحان کنید تا مدت ها دلتنگ طعم دوست داشتنی اش می شوید. گلاب جامون یکی از آن هاست.

در پاکستان چندین نوع متفاوت شیرینی پاکستانی وجود دارد که اگر حتی یک بار آن را امتحان کنید تا مدت ها دلتنگ طعم دوست داشتنی اش می شوید. گلاب جامون یکی از آن هاست.

این شیرینی پاکستانی یک گزینه مناسب برای روزهای عید و نیز برای سفره های افطاری ماه رمضان است.

Gulab-Jamun

در میان انواع شیرینی های پاکستانی،  گلاب جامون طعم خیلی عالی دارد و طرز تهیه آن نیز خیلی راحت است. به نحوی که با هر سطح مهارتی در آشپزی، می توانید آن را درست کنید و لذت ببرید.

آموزش شیرینی پاکستانی گلاب جامون مخصوص ماه رمضان

مواد لازم برای شیرینی پاکستانی گلاب جامون

شیر خشک  قنادي100 گرم

آرد سفید ۱/۴ فنجان

جوش شیرین 10 گرم

شیر به میزان لازم

روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

خلال پسته برای تزیین

مواد لازم برای شربت شیرینی پاکستانی گلاب جامون

شکر ۱.۵ فنجان

آب ۲ فنجان

گلاب ۱ قاشق چای خوری

هل ۴ عدد

زعفران به میزان دلخواه

Gulaab_Jamoon

مراحل تهیه شیرینی پاکستانی گلاب جامون

1. در ابتدا در یک ظرف بزرگ، شیر خشک، آرد سفید و جوش شیرین را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یک ‌دست به دست آید. خمیر را بیش از حد هم نزنید.

نکته 1: اگر خمیر بیش از حد سفت بود، به آن کمی شیر اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف گردد.

READ
طرز تهیه بامیه ترکی؛ شیرینی خوشمزه سفره افطار

2. برای تهیه شربت، آب و شکر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. شربت را آنقدر بجوشانید تا غلیظ شود. برای طعم بهتر، می توانید به آن هل، زعفران و گلاب اضافه کنید.

3. از خمیر تهیه شده در مرحله 1، گلوله های کوچک (به اندازه یک فندق)، درست کنید و در تابه حاوی روغن داغ بیاندازید تا سرخ شود.

نکته 2: دقت کنید این شیرینی پاکستانی باید در هنگام سرخ کردن در روغن غوطه ور باشد. در غیر این صورت ممکن است بسوزد. اگر در تابه، جای کافی برای غوطه ور شدن همه گلوله ها نیست، آن ها را در دو یا چند نوبت سرخ کنید. چرا که حجم هر گلوله بعد از سرخ شدن حدودا دو برابر می‌شود.

نکته 3: اگر سرخ شدن گلوله ها طول بکشد، ممکن است خمیر گلوله های آخری کمی خشک شود. بنابراین قبل از آن، حتما با اضافه کردن شیر مانع خشک شدن گلوله ها شوید.

4. پس از اینکه گلوله های گلاب جامون کاملا سرخ و طلایی شدند (حدودا ۵ دقیقه) آن ها را از روغن بیرون بیاورید و بلافاصله در شربت بیاندازید و بگذارید نیم ساعتی در شربت بمانند. سپس آنها را بیرون بیاورید و روی یک توری بچینید تا شربت اضافی آنها گرفته شود.

READ
طرز تهیه شیرینی لگیمات مخصوص افطار

1280px-Gulab_Jamun2

می توانید گلاب جامون را با خلال پسته تزئئین کنید. این شیرینی پاکستانی معمولا تازه تازه سرو می شود. راستی یادتون نره ترکیب گلاب جامون و چای پاکستانی عالیه.

منبع :اينفو

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *