مانتی و یا منتی، یکی از مشهورترین غذای ترکیه بوده که در سایر کشورها چون روسیه، چین، گرجستان و… نیز معروف و پرطرفدار می باشد. برای تهیه این غذای سنتی، ابتدا باید مواد میانی آن را آماده کرده و سپس در خمیر ریخته و طبخ کنید. برای مواد میانه نیز می توانید آن را با سبزیجات مختلف و با سیب زمینی و… نیز آماده و طبخ کنید. برای تهیه خمیر نیز همچنین می توانید بر طبق رسپی گفته شده آن را آماده کنید و یا از خمیر یوفکا به صورت آماده استفاده کنید. مانتی کمی شبیه غذای پیراشکی گوشت بوده، اما با این تفاوت که در تهیه این غذای سنتی از ماست نیز استفاده می شود.
آموزش پخت مانتی
مانتی و یا منتی، یکی از مشهورترین غذای ترکیه بوده که در سایر کشورها چون روسیه، چین، گرجستان و… نیز معروف و پرطرفدار می باشد. برای تهیه این غذای سنتی، ابتدا باید مواد میانی آن را آماده کرده و سپس در خمیر ریخته و طبخ کنید
مانتی
مواد لازم
- آرد: ۲ فنجان
- گوشت چرخ کرده: ۲۲۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- ماست ساده: ۳۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۳ حبه
- کره: ۳ قاشق غذاخوری
- آب: نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
مراحل
- گام 1
ابتدا آرد را با نصف قاشق استفاده چایخوری نمک مخلوط کنید.
- گام 2
سپس تخم مرغ و آب را به آرد اضافه و به خوبی ورز دهید تا خمیر نرم شود.
- گام 3
درب ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
- گام 4
پیازها را پوست کرده و رنده کنید و آب آن را بیرون بریزید.
- گام 5
سپس گوشت چرخ کرده و ادویه ها را به پیاز اضافه و با دست ورز دهید.
- گام 6
بر روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با یک وردنه باز کنید.
- گام 7
با استفاده از یک چاقو، خمیر را در قالب های مربع ۵ سانتی برش دهید.
- گام 8
سپس از مایه گوشت آماده شده در وسط خمیر بریزید.
- گام 9
گوشه های خمیر را جمع کرده و به سلیقه خودتان خمیر را در شکل دلخواه جمع کنید.
- گام 10
در کف سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و مانتی ها را بچینید.
- گام 11
فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و چند دقیقه صبر کنید تا گرم شود.
- گام 12
سپس سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
- گام 13
برای آماده کردن سس مانتی نیز، در یک ظرف ماست و سیر رنده شده را مخلوط کنید.
- گام 14
در یک ماهی تابه کره را ریخته و سپس مخلوط ماست و کمی فلفل قرمز را اضافه و حرارت را خاموش کنید.
- گام 15
سس آماده شده را بر روی مانتی ها بریزید و سرو کنید.
منبع :آشپزی در سرزمین غذا
برچسب ها :آشپزی ملل ، آموزش پخت مانتی ، روش پخت مانتی ترکیه ای ، مانتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0