تاثیر اهدا خون برسلامت شخص روزه دار/سلامت
تحقیقات نشان میدهد به علل ناشناخته اهدای خون در ماه مبارک رمضان به تقویت سیستم عصبی و جلوگیری از برخی بیماریها کمک کرده و عوارض ناشی از آنها را به حداقل میرساند که در این باب باید دقت بیشتری کنیم تا کمتر دچار آسیب شویم.
این مسئول ادامه داد: از ابتدای ماه مبارک رمضان کاهش نسبتاً شدیدی را در اهدای خون و فرآوردههای آن شاهد بودیم که باید با احساس مسئولیت و حس نیکوکاری هموطنان این کمبودها به سرعت جبران شود.
مدیرکل پایگاه انتقال خون استان اردبیل به تفکر غلط ترس و واهمه از اهدای خون در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و بیان داشت: تحقیقات بسیار زیادی که توسط دانشگاههای علوم پزشکی، مرکز تحقیقات انتقال خون و همچنین مراکز علمی دنیا صورت گرفته است نشان میدهد اهدای خون در ماه مبارک رمضان هیچ ضرر و زیانی ندارد و آسیبی را متوجه اهداکنندگان نمیکند.
درگاهی بهترین زمان برای اهدای خون در ماه مبارک رمضان را بعد از افطار و اوایل صبح اعلام کرد و افزود: اگر روزهداران این موضوع را مدنظر قرار دهند هیچ خطری با اهدای خون آنها را تهدید نمیکند.
وی تصریح کرد: حتی برخی تحقیقات نشان میدهد به علل ناشناخته اهدای خون در ماه مبارک رمضان به تقویت سیستم عصبی و جلوگیری از برخی بیماریها کمک کرده و عوارض ناشی از آنها را به حداقل میرساند که در این باب باید دقت بیشتری کنیم تا کمتر دچار آسیب شویم.
مدیرکل پایگاه انتقال خون استان اردبیل در پایان بار دیگر از همه همشهریان خواست با حضور در پایگاههای ثابت و سیار انتقال خون به ویژه اتوبوسهای خونگیری که به مناطق مختلف عزیمت میکنند تا خون اهدایی هموطنان را جمعآوری نمایند حضور پیدا کرده و در این امر خداپسندانه همت کنند.
برچسب ها :اهدا خون ، بعد افطار ، بیماری ، روزه ، روزه داری ، سحر ، سیستم عصبی ، فارس ، گل بانو ، ماه رمضان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0