طرز تهیه ترشی انگور/دسر

مواد لازم : انگور سفید 2 کیلو گرم سرکه 2 لیوان نمک 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه : انگورهای شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در
مواد لازم :
انگور سفید | 2 کیلو گرم |
سرکه | 2 لیوان |
نمک | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
انگورهای شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی شما خوب جا بیافتد.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش ترشی انگور ، انواع ترشی ، ترشی ، ترشی انگور ، درست کردن ترشی انگور ، دسر ، روش تهیه ترشی انگور ، طرز تهیه ترشی انگور ، گل بانو ، گلبانو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0