کد خبر : 8682
تاریخ انتشار : شنبه 11 مرداد 1393 - 12:48

آموزش کیک‌بستنی شکلات و بادام زمینی/دسر

آموزش کیک‌بستنی شکلات و بادام زمینی/دسر

  کیک‌بستنی شکلات و بادام زمینی تعداد: 10 نفر زمان آماده سازی: 20 دقیقه زمان سرد شدن: 10 ساعت مواد لازم •  1.5 پیمانه قیف بستنی خرد شده • نصف پیمانه کره یا مارگارین آب شده • ¼ پیمانه شکر •  3.5 پیمانه توت فرنگی تازه • یک لیتر بستنی وانیلی آب شده • 1/3

 

آموزش کیک‌بستنی شکلات و بادام زمینی/دسر

کیک‌بستنی شکلات و بادام زمینی

تعداد: 10 نفر

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان سرد شدن: 10 ساعت

مواد لازم

•  1.5 پیمانه قیف بستنی خرد شده

• نصف پیمانه کره یا مارگارین آب شده

• ¼ پیمانه شکر

•  3.5 پیمانه توت فرنگی تازه

• یک لیتر بستنی وانیلی آب شده

• 1/3 پیمانه شیر خشک

• 1.5 پیمانه خامه وانیلی

• خامه پف کرده (اختیاری)

• بادام خرد شده (اختیاری)

• توت فرنگی (اختیاری)

طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک، خرده های قیف بستنی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در یک ظرف گرد فشار دهید تا به هم بچسبند.

2. سه پیمانه توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که له شود مخلوط کنید، سپس شیر خشک را اضافه کنید. آن را روی خرده های نان بستنی بریزید. 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. خامه وانیلی را روی پای بریزید و دو ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید.

3. 30 دقیقه پیش از سرو، پای را در اتاق بگذارید تا کمی نرم شود. در صورت تمایل، روی آن را با خامه پف کرده، بادام و توت فرنگی تزئین کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *