کد خبر : 7929
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 8 خرداد 1393 - 19:38

طرز تهیه پودینگ طالبی با توت فرنگی/دسر

طرز تهیه پودینگ طالبی با توت فرنگی/دسر

پودینگ طالبی با توت فرنگی ورق های ژلاتین در این حرارت حل می شوند ، خوب هم می زنیم تا سر نرود و ورق های ژلاتین به کف ظرف نچسبد .   مواد تشکیل دهنده :  طالبی : 300 گرم ورقه ژلاتین : 6 عدد توت فرنگی : 10 الی 15 عدد خامه : برای

پودینگ طالبی با توت فرنگی

پودینگ طالبی با توت فرنگی
ورق های ژلاتین در این حرارت حل می شوند ، خوب هم می زنیم تا سر نرود و ورق های ژلاتین به کف ظرف نچسبد .

 

مواد تشکیل دهنده : 
طالبی : 300 گرم
ورقه ژلاتین : 6 عدد
توت فرنگی : 10 الی 15 عدد
خامه : برای تزئین
دنت طالبی : 1 لیتر
طرز تهیه :
_ اول پوست طالبی را گرفته و سپس آن را با قسمت درشت رنده ، رنده می کنیم .
_ بعد 1 لیتر نوشیدنی شیر طالبی دنت را داخل ظرفی ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم .
_ ورقه های ژلاتین را به ظرف روی حرارت اضافه می کنیم .
_ سپس طالبی رنده شده را نیز داخل ظرف ریخته و آرام آن را هم می زنیم و صبر می کنیم که مایع ما بجوشد .
_ ورق های ژلاتین در این حرارت حل می شوند ، خوب هم می زنیم تا سر نرود و ورق های ژلاتین به کف ظرف نچسبد .
_ وقتی خوب حل شد و جوشید ، آن را از روی حرارت برمی داریم و مایع را داخل ظرف مورد نظرمان که از قبل آماده کرده ایم ( ترجیحاً شیشه ای باشد ) می ریزیم .
_ حالا سطح مایع درون ظرف را صاف می کنیم و 30 دقیقه صبر می کنیم تا بخار آن برود و بعد آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شود و یا به اصطلاح خودش را بگیرد .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *