کد خبر : 8495
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 خرداد 1393 - 21:47

طرز تهیه آب آلبالو/دسر

طرز تهیه آب آلبالو/دسر

اول بگم اسم این پست رو نخونین : آبِ آلبالو ها …کسره ندین به “آب”…پشت سر هم بخونین :)) هر شهری و هر خانواده ای یه چیزهای خاصی دارن برای پذیرایی ز مهمانهای نوروزی جدای از آجیل و شیرینی…اصلا همون شیرینی هم لوکالیزه میشه…یعنی اینکه بومی ممیشه، محلی میشه…   مواد لازم: آلبالو خشک زغال

اول بگم اسم این پست رو نخونین : آبِ آلبالو ها …کسره ندین به “آب”…پشت سر هم بخونین :))

هر شهری و هر خانواده ای یه چیزهای خاصی دارن برای پذیرایی ز مهمانهای نوروزی جدای از آجیل و شیرینی…اصلا همون شیرینی هم لوکالیزه میشه…یعنی اینکه بومی ممیشه، محلی میشه…

 

مواد لازم:

آلبالو خشک

زغال اخته خشک

آلوچه جنگلی خشک

آلو خشک

برگه زرد آلو یا قیصی

انجیر خشک

نمک و گلپر

آب

طرز آماده سازی:

خب هر کدوم اینایی که گفتم رو جدا جدا می شورم و چندین بار آبش رو خالی می کنم  و از این ظرف به اون ظرف می ریزم تا هییییییچ شنی ته ظرف نمونه.. دقیقا عین درست کردن اخته خمس که می تونین برین و ببینین

بعد همه رو با هم مخلوط کردم و بازم شستم

توی یه ظرف جا دار که همه جاش ارتفاع یکسان داشته باشه ریختم…یعنی اینجور نباشه که دهانه ش گشاد باشه و زیرش تنگ (اینجوری همه یکنواخت خیس نمیخورن)

روش آب سرد می ریزیم تا جایی که از سطحشون دو بند انگشت آب داشته باشه…بلکه یکم بیشتر … نمک هم چشمی می ریزم و هم می زنم

میذارم توی یخچال یه روز کامل تا دو روز و توی این مدت حتما هم می زنم و زیر و رو می کنم ..هرقدر بیشتر بمونه خوشششششمزه تر میشه…. آب رو به خودشون می کشن و باز میشن واسه همینم باید ظرف جادار باشه…اگه مقدار آب زیاد باشه بی مزه میشه و کمرنگ

READ
طرز تهیه سالاد آلمانی کارتوفل خوشمزه با سیب زمینی و سوسیس

اگه خیلی هم کم باشه خشکبارمون خوب باز و نرم نمی شن

موقع سرو حتــــــــما روش گلپر بپاشین و میل کنین

یه نکته ای هم بگم که من انجیر نمی ریزم که شیرین نشه زیاد.مامانم اکثرا نمی ریزه..مقدار برگه رو هم به نسبت بقیه کمتر می ریزم بازم به همون دلیل

خلاصه که مقدار و نسبت هر کدوم دست خودتونه…می بینین آبش چقدر خوشرنگه؟ البته انصافا عکاسی ازش خیلی سخت بود

مامانم یه ظرف چینی بزرگ و خوشـــــــگل داره که مخصوص آب ریختن همینه…یه وقتایی که یخچالشون پر بود و از اونجایی که شمال توی عید همیشه سرد و بارونیه مامان روی این ظرف چینی گل سرخی خوشگلش رو فویل می کشه و میذاره روی بالکن

و برای سرو کردن هم گیلاس های سبز رنگ قدیمی و خوشگلی داره که توی اونا می ریزه..

با یه عالمه گلپر و کمی نمک اضافه…

منبع:لذت آشپزی با هانی شفت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *

مینا دوشنبه 31 خرداد 1395 - 18:06

قیافش خیلی عالیییییییه.خیلی دوست دارم امتحانش کنم.