طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور /شیرینی

مواد اولیه : تخم مرغ سه عدد كره دو قاشق سوپخوري روغن و ارده از هر کدام نصف پيمانه بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري شيره انگور و گردو خرد شده از هر کدام يك پيمانه وانيل 1/4 قاشق چايخوري آرد دو پيمانه طرز تهيه: اصولا كيك گردويي از آن دست شيرينيهاي مقوي ميباشد كه
مواد اولیه :
تخم مرغ | سه عدد |
كره | دو قاشق سوپخوري |
روغن و ارده | از هر کدام نصف پيمانه |
بيكينگ پودر | يك قاشق چايخوري |
شيره انگور و گردو خرد شده | از هر کدام يك پيمانه |
وانيل | 1/4 قاشق چايخوري |
آرد | دو پيمانه |
طرز تهيه:
اصولا كيك گردويي از آن دست شيرينيهاي مقوي ميباشد كه وقتي ميل كنيد، انرژيتان چند برابر ميشود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژيتان ميشود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخممرغها را خوب هم ميزنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرمشده در محيط را به آن اضافه كرده و هم ميزنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه ميدهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگپودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط ميكنيم و در قالب چربشده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را ميريزيم و در فر از قبل گرمشده با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار ميدهيم
منبع:بیتوته
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش كيك گردويی با ارده و شيره انگور ، انواع کیک ، درست کردن كيك گردويی با ارده و شيره انگور ، دستور تهیه كيك گردويی ، دستور تهیه كيك گردويی با ارده و شيره انگور ، روش تهیه كيك گردويی ، روش تهیه كيك گردويی با ارده و شيره انگور ، طرز تهیه كيك گردويی ، كيك گردويی با ارده و شيره انگور ، کیک ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت كيك گردويی با ارده و شيره انگور ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0