بچه كیكهای خوش را درست کنید /شیرینی

مواد لازم برای 12 مافین آرد سفید: 2 پیمانه شكر: نصف پیمانه بیكینگپودر: 2 تا3 قاشق چایخوری نمك: نصف قاشق چایخوری آب سیب: سهچهارم پیمانه روغن مایع: یكسوم پیمانه تخممرغ درشت: یك عدد دارچین: یك قاشق چایخوری سیب زرد: دو عدد، پوستكنده و نگینی شده روش تهیه: 1-فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم كنید،

مواد لازم برای 12 مافین
آرد سفید: 2 پیمانه
شكر: نصف پیمانه
بیكینگپودر: 2 تا3 قاشق چایخوری
نمك: نصف قاشق چایخوری
آب سیب: سهچهارم پیمانه
روغن مایع: یكسوم پیمانه
تخممرغ درشت: یك عدد
دارچین: یك قاشق چایخوری
سیب زرد: دو عدد، پوستكنده و نگینی شده
روش تهیه:
1-فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم كنید، داخل قالب مافین كپسولهای مافین را چیده و كمی چرب كنید.
2- در یك كاسه كوچك آرد، شكر، بیكینگپودر، دارچین و نمك را كاملا مخلوط كنید.
3- تخممرغ را در كاسه جداگانه بزنید تا یكدست شود اما كف نكند، سپس با آب سیب و روغن مخلوط كنید.
4- مواد خشك مخلوط شده را به مایه تخممرغ اضافه كرده و كمی هم بزنید تا مواد فقط مخلوط شود. سیب خردشده را اضافه كرده و مخلوط كنید.
5- داخل كپسولها را تا دوسوم حجم آنها با مایه مافین پر كرده و 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر آن را بپزید تا مافینها پف كرده و روی آن كمی برشته شود.
نكات برای این شیرینی:
1-مقدار بیكینگپودر به كیفیت آن بستگی دارد.
2-برای امتحان پختگی مافینها، یك خلال دندان داخل آن فرو كنید، اگر پس از خروج مایه مافین به آن نچسبیده بود مافین آماده است.
3- پس از پایان زمان پخت 5 تا 7 دقیقه از بالا به مافینها حرارت دهید.
4-پس از خارج كردن مافینها از فر صبر كنید تا قالب خنك شود، سپس آنها را خارج كنید
منبع:ایران ناز
برچسب ها :آشپزی ، آموزش پخت مافین ، آموزش مافین ، اموزش شیرینی ، انواع کیک ، بچه كیكهای خوش را درست کنید ، دستور پخت مافین ، دستور تهیه مافین ، روش تهیه مافین ، شیرینی ، طرز پخت مافین ، طرز تهیه مافین ، کیک ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0