طرز تهیه تبوله چغندر رنگارنگ /دسر

تبوله چغندر رنگارنگ – تبوله چغندر رنگارنگ! مواد لازم:برای 4 نفر بلغور گندم: سهچهارم پیمانه سیر: یک بوته، خرد شده چغندر: 2 عدد پوست گرفته و خرد شده فلفل دلمهای زرد: یک عدد خرد شده پیازچه: 2 عدد خرد شده جعفری: یکسوم فنجان خرد شده ریحان: یکسوم فنجان خرد شده نعناع: یک سوم فنجان خرد
مواد لازم:برای 4 نفر
- بلغور گندم: سهچهارم پیمانه
- سیر: یک بوته، خرد شده
- چغندر: 2 عدد پوست گرفته و خرد شده
- فلفل دلمهای زرد: یک عدد خرد شده
- پیازچه: 2 عدد خرد شده
- جعفری: یکسوم فنجان خرد شده
- ریحان: یکسوم فنجان خرد شده
- نعناع: یک سوم فنجان خرد شده
- سس پونه: یکسوم فنجان
- لیمو: 2 عدد
طرز تهیه:در یک کاسه بزرگ بلغور گندم و سیر خرد شده را با یک فنجان آبجوش مخلوط کنید. در کاسه را بگذارید و 30 دقیقه صبر کنید تا بلغورها کمی نرم شده و آب جذب مواد شود. حالا چغندرهای پوست گرفته و خرد شده، فلفل زرد، پیازچهها، جعفری، ریحان، نعناع، سس پونه (روش تهیهاش در انتها آمده) و مقدار کمی نمک را به محتویات کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم مواد حسابی با هم
ترکی
ب شود و در نهایت با برشهای لیمو سرو کنید.روش تهیه سس پونه:در یک کاسه متوسط یکسوم پیمانه آبلیموی تازه را با یک قاشق سوپخوری خردل دیژون، نصف قاشق سوپخوری پونه خشک، نصف یک بن کوچک سیر لهشده و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. همانطور که بههم میزنید، یکسوم پیمانه روغن زیتون بودار را با سرعتی متوسط به مخلوط اضافه کنید تا سس آماده شود
برچسب ها :آشپزی ، آموزش تبوله چغندر رنگارنگ ، اموزش آشپزی ، انواع پیش غذا ، پیش غذا ، چغندر رنگارنگ ، دستور پخت تبوله چغندر رنگارنگ ، دسر ، روش تهیه تبوله چغندر رنگارنگ ، ستور پخت تبوله چغندر رنگارنگ ، طرز تهیه تبوله چغندر رنگارنگ ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0