کد خبر : 8373
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 خرداد 1393 - 19:03

طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

مواد لازم : سینه یا ران مرغ         یک تکه نودالیت                    دو بسته قارچ (خورد شده)        6-7 تا (و البته بسته به ذائقه) گشنیز ـ جعفری ـ پیازچه خورد شده به اندازه دو  تا سه قاشق غذاخوری تخم مرغ                    3

مواد لازم :

سینه یا ران مرغ         یک تکه

نودالیت                    دو بسته

قارچ (خورد شده)        6-7 تا (و البته بسته به ذائقه)

گشنیز ـ جعفری ـ پیازچه خورد شده به اندازه دو  تا سه قاشق غذاخوری

تخم مرغ                    3 تا

پنیرپیتزای رنده شده     3-4 ق غذاخوری

زردچوبه – نمک – فلفل

در مرحله اول، مرغ رو میپزیم و بعد میریزیم توی میکسر که حسابی خورد شه ..

بعد توی یه ماهیتابه، مرغ های خورد شده، قارچ های خورد شده و سبزیهای خورد شده را میریزیم به اندازیه یه قاشق هم توش روغن میریزیم (که زیاد چرب نشه) و بعدشم یک بسته از ادویه هایی که توی نودالیت ها هست رو باز میکنیم و میریزیم توی مواد روی گاز و باشعله کم، تفت میدیم.

همزمان تا این درست شه، یه قابلمه آب میذاریم جوش بیاد و وقتی جوش اومد نودالیت ها رو میریزیم توش که حدود 3-4 دقیقه بجوشه و بعد آبکش میکنیم و میذاریمش کنار تا کاملا خنک شه !

طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

 وقتی نودالیت ها خنک شدند، تخم مرغ ها رو توش میشکنیم و با زردچوبه و نمک و فلفل حسابی مخلوط میکنیم !

حالا مایه ما آماده ست !

نکته اول: توجه بشه که حتما حتما نودالیت ها سرد شده باشه و بعد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید؛ وگرنه توی نودالیت های داغ نیمرو درست میشه !

READ
طرز تهیه غذای سلمون کروت/آشپزی

نکته دوم: میشه یه کم از نودالیت ها رو نگه دارید برای لایه رویی که اینطوری هم زیر و هم روی کوکو، نودل میشه!

البته من برای پایه زیری از دو بسته نودالیت قارچ استفاده کردم و برای لایه ی رویی از نودالیت گوشت . و ضمنا نودالیت زیر و رو را هم جدا درست کردم. ولی به نظرم بهتره از همون دو بسته نودالیت، کمی اش رو برای لایه رویی کوکو نگه دارید چون لایه زیری من خیلی ضخیم شده بود و برای این کوکو، بهتره زیاد ضخیم نباشه!

بعد همه ی اینکارا؛ ماهیتابه رو میذارید روغنش داغ شه بعد مایه ی نودالیت رو کف ماهیتابه پخش میکنیم و بعد از ملاتی که درست کردیم روش میریزیم و صافش میکنیم و بعد هم با پنیر پیتزای رنده شده روش رو می پوشونیم. در آخر هم آخرین لایه ی نودالیت رو روی مواد میریزیم !

  طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

  طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

اول زیر شعله رو زیاد میکنیم تا خودشو بگیره، و بعد که یه کم گرفت، در ماهیتابه رو میذاریم و کمش میکنیم تا کاملا آماده شه. در آخر هم کوکوها رو برش میزنیم و برمیگردونیم تا اون طرفش هم سرخ شه و بعد دیگه قابل سرو هست !

  طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

 نکته آخر اینکه این کوکو، داغش خوشمزه تره و به نظر من وقتی می مونه و سرد میشه طعم اولیه شو از دست میده. پس توصیه میکنم به اندازه ای که میخواهید سرو کنید درست کنید 🙂

READ
آموزش غذای آذری “خشیل” ویژه شب یلدا/غذای محلی

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *