طرز تهیه کوکوی نودالیت/آشپزی

مواد لازم : سینه یا ران مرغ یک تکه نودالیت دو بسته قارچ (خورد شده) 6-7 تا (و البته بسته به ذائقه) گشنیز ـ جعفری ـ پیازچه خورد شده به اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری تخم مرغ 3
مواد لازم :
سینه یا ران مرغ یک تکه
نودالیت دو بسته
قارچ (خورد شده) 6-7 تا (و البته بسته به ذائقه)
گشنیز ـ جعفری ـ پیازچه خورد شده به اندازه دو تا سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 تا
پنیرپیتزای رنده شده 3-4 ق غذاخوری
زردچوبه – نمک – فلفل
در مرحله اول، مرغ رو میپزیم و بعد میریزیم توی میکسر که حسابی خورد شه ..
بعد توی یه ماهیتابه، مرغ های خورد شده، قارچ های خورد شده و سبزیهای خورد شده را میریزیم به اندازیه یه قاشق هم توش روغن میریزیم (که زیاد چرب نشه) و بعدشم یک بسته از ادویه هایی که توی نودالیت ها هست رو باز میکنیم و میریزیم توی مواد روی گاز و باشعله کم، تفت میدیم.
همزمان تا این درست شه، یه قابلمه آب میذاریم جوش بیاد و وقتی جوش اومد نودالیت ها رو میریزیم توش که حدود 3-4 دقیقه بجوشه و بعد آبکش میکنیم و میذاریمش کنار تا کاملا خنک شه !
وقتی نودالیت ها خنک شدند، تخم مرغ ها رو توش میشکنیم و با زردچوبه و نمک و فلفل حسابی مخلوط میکنیم !
حالا مایه ما آماده ست !
نکته اول: توجه بشه که حتما حتما نودالیت ها سرد شده باشه و بعد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید؛ وگرنه توی نودالیت های داغ نیمرو درست میشه !
نکته دوم: میشه یه کم از نودالیت ها رو نگه دارید برای لایه رویی که اینطوری هم زیر و هم روی کوکو، نودل میشه!
البته من برای پایه زیری از دو بسته نودالیت قارچ استفاده کردم و برای لایه ی رویی از نودالیت گوشت . و ضمنا نودالیت زیر و رو را هم جدا درست کردم. ولی به نظرم بهتره از همون دو بسته نودالیت، کمی اش رو برای لایه رویی کوکو نگه دارید چون لایه زیری من خیلی ضخیم شده بود و برای این کوکو، بهتره زیاد ضخیم نباشه!
بعد همه ی اینکارا؛ ماهیتابه رو میذارید روغنش داغ شه بعد مایه ی نودالیت رو کف ماهیتابه پخش میکنیم و بعد از ملاتی که درست کردیم روش میریزیم و صافش میکنیم و بعد هم با پنیر پیتزای رنده شده روش رو می پوشونیم. در آخر هم آخرین لایه ی نودالیت رو روی مواد میریزیم !
اول زیر شعله رو زیاد میکنیم تا خودشو بگیره، و بعد که یه کم گرفت، در ماهیتابه رو میذاریم و کمش میکنیم تا کاملا آماده شه. در آخر هم کوکوها رو برش میزنیم و برمیگردونیم تا اون طرفش هم سرخ شه و بعد دیگه قابل سرو هست !
نکته آخر اینکه این کوکو، داغش خوشمزه تره و به نظر من وقتی می مونه و سرد میشه طعم اولیه شو از دست میده. پس توصیه میکنم به اندازه ای که میخواهید سرو کنید درست کنید 🙂
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش کوکوی نودالیت ، انواع کوکو ، پخت کوکوی نودالیت ، دستور پخت کوکوی نودالیت ، روش پخت کوکوی نودالیت ، روش تهیه کوکوی نودالیت ، طرز تهیه کوکوی نودالیت ، غذا ، کوکو ، کوکوی نودالیت ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0